Alex Teixeira'nın hayali!

Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı yıldızı Alex Teixeira, kariyerine Liverpool'da devam etmek istediğini açıkladı. Liverpool Yönetimi ise Lucescu'nun 50 milyon euro değer biçtiği Teixeira için teklifi 40 milyon Euro’ya çıkardı!

NTV Spor 28.01.2016 - 11:05
Alex Teixeira'nın hayali!

Alex Teixeira, Liverpool'da forma giymenin hayallerini kuruyor. Shakhtar Donetsk'in 26 yaşındaki Brezilyalı forveti, yönetime Liverpool'a transferine izin verilmesi çağrısında bulundu. Menajerinin transferin olumlu sonuçlanması için elinden gelen herşeyi yaptığını söyleyen Teixeira; "Liverpool'dan çok iyi bir teklif geldi. Ancak başkanımız ve teknik direktörüm teklifi geri çevirdi. Bunu neden yaptıklarını bilmiyorum. Şu anda elimden gelen tek şey beklemek ve sabırlı olmak. Liverpool'da forma giymek benim için büyük bir onur olur. Umarım kısa süre içinde iki kulüp anlaşır" dedi.

LUCE "50" DEDİ, LIVERPOOL 30'DAN 40'A ÇIKTI!
Shakhtar Donetsk Yönetimi, teknik direktör Mircea Lucescu'nun Arjen Robben ve Angel di Maria ile kıyaslayıp 50 milyon eudo değer biçtiği Teixeira için bu parayı talep ediyor. Pazarlığı 30 milyon Euro'dan açan Liverpool yönetimi ise son olarak 40 milyon Euro'luk yeni bir teklif yaptı.

Liverpool'un Teixeira için bundan daha yüksek bir bonservis bedeli ödemek istemediği belirtiliyor.

 

Sayfa Yükleniyor...