Atletico şampiyonluk yolunda! (Özet)

İspanya La Liga'da lider Atletico Madrid, zorlu Athletic Bilbao deplasmanında Diego Costa ve Koke'nin golleriyle 2-1 kazandı ve liderliğini sürdürdü...

NTV Spor 29.03.2014 - 23:06
Atletico şampiyonluk yolunda! (Özet)

NTV Spor ve NTVSpor.net'ten yayınlanan mücadeleye ev sahibi Athletic Bilbao, adeta golle başladı...
 
Henüz 6. dakikada San Jose'nin savunmadan attığı uzun topa hareketlenen Iker Muniain, sağ çaprazda zor pozisyonda Courtois'nın üzerinden aşırttı ve takımını San Mames'te 1-0 öne geçirdi.

Ancak dakikalar ilerledikçe Atletico Madrid oyundaki dengeyi kurdu. Dakikalar 22'yi gösterdiğinde ise Athletic Bilbao savunmasının kaptırdığı topu iyi değerlendiren Diego Costa, topu ağlarla buluşturdu ve skoru 1-1'e getirdi.

Mücadelenin ilk devresi 1-1 berabere sonuçlanırken, ikinci yarıda ise Atletico Madrid'in büyük bir baskısı vardı. 55. dakikada Koke, sol taraftan hareketlenen Filipe Luis'e bıraktı. Filipe Luis'in ortasına da atağı başlayan Koke kafayı vurdu ve takımını 2-1 öne geçirmeyi başardı.

Ev sahibi Bilbao'da Aymeric Laporte, 86'ncı dakikada kırmızı kartla oyundan atılırken, kalan dakikalarda başka gol olmadı ve lider Atletico Madrid, zorlu Athletic Bilbao deplasmanından çok kritik bir galibiyetle ayrılarak, La Liga'da 76 puanla liderliğini sürdürdü.

Milli futbolcumuz Arda Turan, bu maçta 57'nci dakikada oyuna girdi.

 

Sayfa Yükleniyor...