Barcelona'ya iyi haber!

La Liga yönetimi Neymar transferinde usulsüzlük yapmakla suçlanan Barcelona'yı akladı. Lig yönetimi, Katalan kulübünün Brezilyalı oyuncunun transferinde kurallara uygun davrandığına karar verdi.

NTV Spor 29.04.2014 - 12:36
Barcelona'ya iyi haber!

Barcelona, Brezilyalı Neymar'ın transferi sırasında vergi kaçırmakla suçlanıyor.

Katalan kulübü bu ciddi suçlama nedeniyle halen adalet önünde hesap veriyor. Lig yönetimi de şubat ayından bu yana Neymar transferindeki usulsüzlük iddiaları ile ilgili ayrı bir soruşturma yürütüyordu.

Soruşturmayı tamamlayan yöneticiler Katalan kulübünü akladı. Barcelona yönetimi tarafından kendilerine iletilen belgeleri inceleyen yetkililer transferin kurallara uygun şekilde yapıldığına hükmetti.

Barcelona yönetimi, Neymar'ı kadrosuna katmak için 57 milyon euro bonservis bedeli ödediğini açıklamıştı. Ancak daha sonra Brezilyalı yıldızın Katalan kulübüne maliyetinin 80 milyon euronun üzerinde olduğu ortaya çıkmıştı.

Bunun üzerine başkan Sandro Rosell istifa etmişti. Barcelonalı yöneticiler, Neymar ile yaptıkları gizlilik anlaşması nedeniyle transferin gerçek bedelini açıklamadıklarını; ancak vergiyi eksiksiz ödediklerini savunuyor.

Sayfa Yükleniyor...