Benitez eleştirileri yanıtladı

Real Madrid Teknik Direktörü Rafael Benitez, oyuncularına karşı çok katı davrandığını kabul etmiyor. Takımı katı bir disiplin anlayışı ile yönetmediğini savunan Benitez, işler iyi giderken eleştirilmelerine ise bir anlam veremediğini söyledi.

NTV Spor 30.10.2015 - 14:40
Benitez eleştirileri yanıtladı

Rafael Benitez'in, Liverpool, Inter, Chelsea ve Napoli gibi kulüpleri çalıştırdığı dönemde, en küçük ayrıntıya bile özen gösteren, katı bir disiplin anlayışı olduğu çok konuşuldu...

Şimdi aynı iddialar daha yüksek sesle dile getiriliyor; zira Benitez artık Real Madrid'i çalıştırıyor. İspanyol basınına göre Ronaldo ve Sergio Ramos gibi oyuncular, Benitez'in kendilerine sürekli müdahale etmesinden rahatsız.

İddialar Benitez'in, kaptan Ramos'un içki tüketmesine izin vermediği; hatta oyuncuların salatalarına ne kadar zeytinyağı koyacaklarına bile karıştığı yolunda. Benitez, Las Palmas ile oynayacakları maç öncesi bu iddialara yanıt verme zorunluluğu hissetti. Ramos'a herhangi bir yasak getirmediğini söyleyen başarılı teknik adam, herkesin sandığı kadar ciddi biri olmadığını da söyledi.

Takımı söylenildiği kadar katı bir disiplin anlayışı ile yönetmediğini savunan Benitez, işler iyi giderken eleştirilmelerine ise bir anlam veremediğini söyledi. Övgü beklerken eleştirilmelerinin, Real Madrid'in büyüklüğünden kaynaklandığını dile getiren Benitez, kendi doğrularından şaşmayacağını ifade etti. Bu sezon henüz yenilgi almayan Real Madrid, La Liga'nın ilk 9 haftası sonunda liderlik koltuğunda oturuyor. Eflatun-beyazlılar, La Liga'da attığı 21 gole karşılık kalesinde sadece 3 gol gördü.

 

Sayfa Yükleniyor...