İki koltuğa da aday!

Geleceğin Real Madrid teknik direktörlerinden biri olarak görülen Zinedine Zidane; bu koltuğa oturmak için zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. Zidane; Fransa Milli Takım çalıştırıcılığı için de benzer ifadeler kullandı.

NTV Spor 31.03.2015 - 12:28
İki koltuğa da aday!

Zinedine Zidane; hayallerinde bir gün Fransa Milli Takımı'nı çalıştırmak olduğunu söyledi. Fransa'da bir televizyon programına açıklamalarda bulunan eski efsanevi futbolcu, teknik direktörlük kariyerinin bir döneminde milli takım çalıştırıcılığı deneyimini tatmak istediğini ifade etti.

Hali hazırda Real Madrid B Takımı Castilla'yı çalıştıran 42 yaşındaki teknik adam, Fransa Milli Takımı'nın başına geçmek için daha zamanı olduğunu dile getirdi. "Bir gün elbet Fransa Teknik Direktörü olmak isterim. Bu hırsı ve arzuyu içimde taşıyorum" ifadelerini kullanan Zidane, adının Real Madrid çalıştırıcılığı ile de anılması hakkında da açıklamalarda bulundu.

Carlo Ancelotti'den çok şey öğrendiğini belirten Zidane, eflatun-beyazlı takımın başına geçmek için daha çok deneyim edinmesi gerektiğini dile getirdi. Futbolculuk döneminde yıllar içinde olgunlaştığını vurgulayan Zidane; bu sürecin teknik direktörlük kariyeri için de geçerli olduğunu söyledi.

 

Sayfa Yükleniyor...