Roma'nın gözü Fenerbahçe'de!

Fenerbahçe'nin yetenekleri İtalyan devi Roma'nın kıskacında... Çizme basınına göre Fenerbahçeli Caner Erkin ve Salih Uçan, Başkent ekibinin gündeminde... İki oyuncuyu sezon sonunda kadrosuna katmak istiyen Roma Kulübü'nün oyuncular için teklifi hazır.

NTV Spor 23.01.2014 - 13:24
Roma'nın gözü Fenerbahçe'de!

İtalyan devi Roma, Fenerbahçe'nin yeteneklerini takibe aldı...

İtalya basınına göre Roma Kulübü, sarı-lacivertlilerin 2 futbolcusu ile yakından ilgileniyor. Bu isimler Caner Erkin ve Salih Uçan.

İl Messaggero ve Tuttomercato gibi yayın organları Roma Futbol Direktörü Walter Sabatini'nin iki oyuncuyu yakından takip ettiğini ve sezon sonunda kadroya katılması yönünde teknik ekiple görüş alış verişinde olduğunu yazdı.

Son olarak Cagliari'nin Belçikalı orta saha oyuncusu Radja Nainggolan'ı kiralayan Roma'nın, Caner ve Salih'in transferi için sezon sonunu beklediği ifade edildi.

Caner'in 31 Mayıs'ta bitecek sözleşmesinin Roma ekibinin ilgisini artırdığına dikkat çekilirken, deneyimli oyuncuya yıllık 1.5 milyon euroluk teklif yapılacağı iddia edildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın iki futbolcunun hiçbir takıma gönderilmesini istemediğine dair yönetime bir rapor sunduğu biliniyor.

 

Sayfa Yükleniyor...