Balıkesirspor ilk yarıyı arıyor!

Sezonun ilk yarısında 3 maçta 9 puan kazanan Balıkesirspor, ikinci yarıda çıktığı 3 müsabakada 5 puan yitirdi. İlk yarının 3 maçında 8 gol atan Kırmızı-Beyazlılar, ikinci yarıda 3 golde kaldı.

NTV Spor 28.01.2014 - 11:48
Balıkesirspor ilk yarıyı arıyor!

PTT 1. Lig'deki ilk sezonunda birinci yarıda 3 maçta 9 puan toplayan Balıkesirspor, ikinci devrede çıktığı 3 müsabakada 5 puan kaybetti.

Balıkesir ekibi, sezonun ilk yarısında ortaya koyduğu futbol ve aldığı sonuçlarla göz doldururken ikinci yarıda hem puan hem de attığı goller bakımından performans düşüşü gösterdi.

Sezonun ilk 3 mücadesinde sahasında TKİ Tavşanlı Linyitspor'u 1-0, deplasmanda Fethiyespor'u 4-0 ve evinde Tekden Denizlispor'u 3-0 mağlup eden Balıkesirspor, 9 puan toplayıp liderlik koltuğuna oturmuştu.

İkinci yarıda ise TKİ Tavşanlı Linyitspor'u deplasmanda 2-0 yenen kırmızı-beyazlılar, sahasında Fethiyespor ile Balıkesir'de 1-1 berabere kaldı, rakip sahada Tekden Denizlispor'a 1-0 mağlup oldu.

İlk yarının 3 maçında 8 gol atan Balıkesir ekibi, ikinci yarıdaki aynı süreçte 3 golde kaldı.

Teknik Direktör İsmail Ertekin, Tekden Denizlispor maçında belki de sezonun en kötü performansını gösterdiklerini belirterek, bu oyun sonucunda önemli bir 3 puan bıraktıklarını söyledi.

Toparlanmaları ve Balıkesirspor'a yakışan şekilde oynamaları gerektiğini anlatan Ertekin, bu puan kayıplarını gelecek haftalarda telafi edeceklerini kaydetti.

Sayfa Yükleniyor...