Eriş'ten taraftara tepki!

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'un teknik direktörü Levent Eriş, 3-3 berabere kaldıkları 1461 Trabzon maçına ilişkin, "10 maçtır müthiş oynayan bir takımın hem hocasına hem futbolcularına beraberlik neticesinde bu kadar hakaret, küfür edilmez" dedi.

NTV Spor 23.03.2014 - 23:12
Eriş'ten taraftara tepki!

Adanaspor'un teknik direktörü Levent Eriş, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, rakiplerine karşı hiç hesapta olmayan bir beraberlik aldıklarını söyledi.

Oyuna kötü başladıklarını ancak toparlanarak 3-1'lik skoru yakalamayı başardıklarını anlatan Eriş, ilk yarının ve karşılaşmanın son dakikalarında kalelerinde buldukları gollerle istemedikleri bir beraberlik aldıklarını ifade etti.

Kazanmayı futbolcularının çok istediğini bildiren Eriş, "10 maçtır belki de oynadığımız en kötü oyunlardan bir tanesiydi. Tabi ki üzgünüz ancak üzüntümüz sadece skorla kalmış değil. 10 maçtır müthiş oynayan bir takımın hem hocasına hem futbolcularına beraberlik neticesinde bu kadar hakaret, küfür edilmez. Hiç yakışmıyor. İki yıldır bu takıma birçok şey verdik. Adanaspor için sabrediyorum, bir onur mücadelesi veriyorum ama her şeyin de bir sonu var. Bu kadar da hakareti hak ettiğimizi düşünmüyorum. Eğer kendi taraftarımızdan bu kadar küfür duyacaksak bu işi burada yapmanın anlamı yok. Ben bunları hak edecek hiçbir şey yapmadım. İki yıldır Adanaspor camiasında müthiş bir mücadelenin içerisinde yer aldım. Geldiğimizde takım lider falan da değildi. Başkanla oturup konuşacağım tekrar çünkü bu konuda çok üzgünüm, bunu hak ettiğimi düşünmüyorum" dedi.

EKREM AL: HER MAÇI BIÇAK SIRTINDA OYNUYORUZ
1461 Trabzon Teknik Direktörü Ekrem Al ise iki takımın da ligde zor pozisyonda yer aldığını söyledi.

Genç bir takım olduklarını ve bunun verdiği dezavantajları yaşadıklarını söyleyen Al, "Geçen hafta iyi oynadık ancak aynı hataları Adanaspor maçında tekrarladık. Oyunun başında öne geçtik, daha sonra bireysel hatalardan 2 gol yedik ve 3-1 mağlup duruma düştük. Ama maçı hiçbir zaman bırakmadık ve ilk yarının son dakikasında attığımız gol bizi umutlandırdı. İkinci yarıda rakibe fazla pozisyon vermedik. Son dakikada attığımız golle beraberliği yakaladık. Önümüze bakıp tüm maçlarımızı oynayacağız. Her maçı final oynuyoruz, her maçı bıçak sırtında oynuyoruz. Her maçtan az da olsun puanlara ihtiyacımız var" dedi.

Sayfa Yükleniyor...