Karaman'ın keyfi yerinde

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, kendileri için zor bir deplasman olduğunu söyledi.

NTV Spor 28.09.2014 - 17:36
Karaman'ın keyfi yerinde

Karaman, "Boluspor takımı, hem kadrosu hem de teknik sorumlusuyla son derece saygı duyduğumuz bir ekip. Onlar da bizim gibi çok kaliteli bir takım oluşturdu. Bundan sonra oynayacakları müsabakalarda da başarılar diliyorum" dedi.

"SONRADAN OLUŞAN TAKIMLARIN HER ZAMAN ZORLUĞU VARDIR"    
Karaman, yeni sezon hazırlıklarına 3 kişilik ekiple, Bolu'da başladıklarını hatırlatarak, "Şimdi de geçmişte neler yaşadığımızı yad etmek için kamp yaptığımız otelde kaldık. Sonradan oluşan takımların her zaman zorluğu vardır. Biz bu zorluğu, oyuncularımızın üst seviyede gayreti, çabası ve takım olma bilincini en erken sürede yakalamalarıyla biraz lehimize çevirmiş gibi görünüyoruz ama daha ligin başındayız" görüşünü paylaştı.

"ÜZERİNE KOYARAK DEVAM EDECEĞİZ"     
Elde ettikleri galibiyetin kendilerine ekstra sorumluluklar yüklediğine dikkati çeken Karaman, "Önümüzdeki haftaya, bu galibiyetin sorumluluğunun bilincinde hazırlanmaya gayret göstereceğiz. Şu ana kadar göstermiş olduğumuz mücadelenin üzerine koyarak devam edeceğiz ki takımımızın karakteri de budur. Bugün de bu yağmurlu havada ve zor şartlarda varını, yoğunu ortaya koyan futbolcularımızı tebrik ediyorum. Bizi desteklemek için Bolu'ya gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum ve maçtan sonra bizi alkışlayan Boluspor taraftarına da teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

ERGİNER: AĞIR MAĞLUBİYET ALDIK
Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Adana Demirspor karşılaşmasının, üst üste kaybettikleri ikinci maç olduğunu belirterek, "Ağır bir mağlubiyet aldık. Aslında fena oynamıyorduk. Çok fazla da gol pozisyonu bulduk ama skor 0-0 iken oynamakla 1-0 iken oynamak çok farklı. Aldığınız riskler farklı ama ne olura olsun bu tip skorların açıklaması yok" diye konuştu.

"KABUL EDİLEBİLİR BİR SKOR DEĞİL"
Bu tarz mağlubiyetlerin alınmaması gerektiğini anlatan Erginer, "Kendi açımdan bu, kabul edilebilir bir skor değil. Tabii ki maçla ilgili yorumlar yapılıyor ama bu söylemler bence havada. Ne olursa olsun böyle mağlubiyetler almayacaksınız. Bu, kabul edilebilir değil. Tekrar toparlanıp, ayağa kalkmamız ve Boluspor'u istediğimiz seviyeye getirmek gerek" ifadesini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...