Aslan presle vuracak!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki 4'üncü maçında salı günü Benfica'ya konuk olacak. Gruptan çıkma iddiasını sürdürmek isteyen Sarı-kırmızılılar, karşılaşmadan 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

NTV Spor 31.10.2015 - 15:42
Aslan presle vuracak!

Benfica ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da hesaplar galibiyet üzerine kuruluyor. Rakibin savunmadan çıkarken pas hatası yaptığını gözlemleyen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, antrenmanda oyuncularına hücum pres çalışmaları yaptırıyor.

Gruptan çıkmak için Portekiz'de Benfica'yı yenmek zorunda olduklarını düşünen Hamzaoğlu, takımını beraberlik için oynatmayacak. Galatasaraylı futbolcuların antrenmanlardaki hırsı ve morali teknik ekibi memnun ederken, maç öncesi Carole ve Hamit dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Hafif sakatlığı bulunan Wesley Sneijder iyi durumda. Hollandalı yıldız Benfica karşısında kadroda olacak. Ayak bileğinden sorun yaşayan Jose Rodriguez de oynayabilecek seviyeye geldi.

Benfica maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da sakatlığı bulunan Hamit Altıntop, kondisyoner eşliğinde salonda çalıştı. Tedavisi süren Lionel Carole de özel bir program dahilinde salonda hazırlıklarını sürdürdü.

Sayfa Yükleniyor...