"Formamın hakkını vermeye çalışıyorum"

Galatasaray'ın Benfica galibiyetinin mimarlarından Selçuk İnan galibiyeti değerlendirken, "Takım olarak iyi oynadık. Ben de formamın hakkını vermeye çalışıyorum" dedi.

NTV Spor 22.10.2015 - 00:47
"Formamın hakkını vermeye çalışıyorum"

Galatasaray'ın Benfica'yı 2-1 yendiği maçta beraberliği getiren ilk golü penaltıdan atan Selçuk İnan karşılaşma sonrası çok mutlu olduklarını söylerken, "Baskı altında olmasak da yaklaşık 10 maçtır kazanamıyoruz. 10 maç sonra galip gelmek Şampiyonlar Ligi'nde önemli bir şey. Şampiyonlar liginde maç kazanmak önemli. Yeniden iddialı duruma geldik çok mutluyuz. Forma bendeyse diye bakmıyorum. Takım formunu yükseltip istediği sonuçlar gelirse oyuncu da iyi oynuyor. Çıkışımız sürüyor. İnşallah bunu devam ettiririz. Takım arkadaşlarım herkes çok iyi mücadele ediyor" dedi. 

NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol'un, "Selçuk İnan'ın Galatasaray'ı transferi Türk futbolunun kaderini değiştirdi" yorumunun sorulması üzerine Selçuk İnan, "Bugüne kadar Mehmet Ağabey'i hiç göremedim. Öyle görüyorsa öyle düşünüyorsa ne mutlu bana. Bireysel olarak hiçbir şeyi birine yıkamazsınız. Galatasaray'a geldiğim günden beri en iyisini vermeye çalışıyorum. Giydiğim formanın hakkını vermeye çalışıyorum. Büyük oyuncular iyi oynayıp kupalar kazanabilirler ama önemli olan istikrarli olmak. Benim hedefimde istikrarımı devam ettirip takım arkadaşlarıma katkı yapmak. Futbolda hiçbir zaman dün yok. Başarılar hemen unutuluyor. Futbol hiç durmuyor. O yüzden kendimizi geliştirmeye, bütün turnuvalarda olmaya çalışıyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da kupalar kazanmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı. 

Sayfa Yükleniyor...