"İnanılmaz moral oldu"

Galatasaray'ın Benfica galibiyetinde önemli pay sahibi olan isimlerden kaleci Muslera maç sonrası bu galibiyetin kendileri için inanılmaz moral olduğunu söyledi. Uruguaylı kaleci, "Artık önümüz açık ve hedefimiz gruptan çıkmak" dedi.

NTV Spor 22.10.2015 - 00:11
"İnanılmaz moral oldu"

Galatasaray'ın Benfica'yı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından sarı kırmızılıların tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Muslera, "Çok zor ve kazanmamız gereken bir maçtı. Grupta ileriyi görmek bir şeyler başarabilmek için kazanmamız gereken bir maçtı. Herkes formasını terletti. Son saniyeye kadar mücadele ettiler, ellerinden geleni yaptılar. Çok önemli, anlamlı bir galibiyet aldık. Galatasaray'ın her zaman hedefi gruplardan çıkmaktır. Galatasaray uzun bir zamandır galip gelemiyordu. Bunu sonlandırdık ve şimdi bu gruptan çıkmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Galatasaray'ın uzun süren Şampiyonlar Ligi galibiyet hasretiyle ilgili de konuşan Muslera, "Futbolda iyi ve kötü anlar vardır. Geçen seneki Şampiyonlar Ligi'nde kötü anlarımızı yaşadık. Her şey kötü gitti. Ondan sonra bir şampiyonluk geldi. Yeni sezon yeni başlangıç ve yeni takım arkadaşlarımız geldi. Onların takıma uyum sağlaması ve Şampiyonlar Ligi'ne adapte olması zaman aldı. Ancak takım şimdi birbirine alıştı ve bu galibiyet de bize moral oldu. Şimdi Fenerbahçe ve sonra Benfica maçlarımız var. Bizim için bu galibiyet inanılmaz bir moral oldu. Artık grup açık. Bizim hedefimiz, hayalimiz gruptan çıkmak" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...