36. hafta: Pendikspor - Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Trendyol Süper Lig)

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Pendikspor ve Rizespor karşı karşıya geliyor. Pendik Stadı’nda oynanacak karşılaşmada Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Ev sahibi Pendikspor, Rizespor maçından galibiyetle ayrılarak ligde kalma ümitlerini sürdürmek istiyor. Rizespor ise Beşiktaş mağlubiyetinin ardından Pendikspor maçıyla çıkış yakalamayı hedefliyor. Bu hafta ligde oynanacak tüm karşılaşmalar aynı saatte başlarken maç programı belli oldu. Peki Pendikspor - Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 11.05.2024 - 15:53
36. hafta: Pendikspor - Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Trendyol Süper Lig)

İlhan Palut’un çalıştırdığı Rizespor, bu sezon gösterdiği istikrarlı performansla dikkat çekti. Haftanın kritik mücadelesinde İstanbul ekibine konuk olacak Rizespor, deplasmandan 3 puanla dönmeyi hedefliyor. Sezonun ilk yarısında oynanan mücadelede Rizespor rakibini 4 farkla mağlup etmeyi başarmıştı. Sezonun sona ermesine üç hafta kala Pendikspor, Rizespor karşısında hata yapmayarak lige tutunmaya çalışacak. Pendikspor - Rizespor maçının ekranlara geleceği kanal belli oldu. Peki Pendikspor - Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın başlangıç saati…

?

Çaykur Rizespor, Trendyol 'in 36. haftasında yarın deplasmanda Siltaş Yapı Pendikspor ile karşılaşacak.

Pendik Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetirken yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Abdullah Uğur Sarı üstlenecek.

Mücadele 12 Mayıs Pazar günü saat 19:00’da başlayacak. Karşılaşma beIN Connect ekranlarından canlı yayınlanacak.

RİZESPOR’DA EKSİKLER DİKKAT ÇEKTİ

Rize temsilcisi, 49 puanla averajla 8. sırada bulunuyor.

Çaykur Rizespor'da sakatlığın ardından tedavilerine devam edilen Benhur Keser ve Laine kadroda yer alamayacak.

Tedavileri süren kaleci Gökhan Akkan, Emirhan Topçu, Casper Hojer ve Mithat Pala'nın durumu ise maç saatinde belli olacak.

PENDİKSPOR SON DURUM

Pendikspor bu sezon ligde oynadığı 35 karşılaşmada 8 galibiyet, 9 beraberlik ve 18 mağlubiyet yaşadı. Rakip fileleri 40 kez sarsarken kalesinde ise 71 gol gördü. İstanbul ekibi topladığı 33 puanla 19. sırada yer alıyor.

Sayfa Yükleniyor...