Şampiyonlar Ligi | Chelsea - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Chelsea Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinin rövanş maçında Real Madrid'i konuk ediyor. Peki Chelsea - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

NTV Spor 17.04.2023 - 10:27
Son Güncelleme: 18.04.2023 - 20:53
Şampiyonlar Ligi | Chelsea - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Çeyrek Final ikinci karşılaşmasında , ile karşı karşıya geliyor. İlk maçı Real Madrid, Karim Benzema ve Marco Asensio'nun golleriyle 2-0 kazanmıştı.

Chelsea yeni teknik direktörleri Lampard ile ilk galibiyetini alıp turu atlamak istiyor. Real Madrid ise ligde şampiyonluk umutlarını tükettiği için Şampiyonlar Ligi'ne odaklanmış durumda.

Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son beş eleme turu maçını kazanan Real Madrid, turnuvada bu şekilde daha uzun bir seri yaşamadı ve bu karşılaşmalarda İngiliz temsilcilerini mağlup etti. Turnuva tarihinde İngiltere takımları karşısında daha uzun bir galibiyet serisi bulunan tek ekip ise 7 galibiyet ile Barcelona.

İLK 11'LER

Chelsea: Kepa, James, Thiago Silva, Fofana, Chalobah, Cucurella, Kovacic, Gallagher, Kanté, Enzo Fernández, Havertz

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Militao, Alaba, Camavinga, Kroos, Modric, Fede Valverde, Rodrygo, Benzema, Vinicius

ŞAMPİYONLAR LİGİ HABERLERİ

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde takımı adına en fazla 10+ isabetli pas dizisini başlatan üç oyuncudan biri Chelsea orta sahası Enzo Fernandez.

Turnuvada oynadığı son beş eleme turu maçını kazanan Real Madrid santrforu Karim Benzema, Şampiyonlar Ligi'ndeki son 14 golünü eleme turlarında kaydetti. Fransız forvet, Real Madrid formasıyla çıktığı son dokuz karşılaşmada 14 gol 2 asist yaparak 16 gole katkıda bulundu.

Chelsea'de 5 eksik

Chelsea'de sakatlıkları bulunan Kalidou Koulibaly, Armando Broja, Chukwuemeka, Aubameyang, ve Koulibaly'nin forma giymesi beklenmiyor. Ayrıca ilk maçta kırmızı kart gören Ben Chilwell, bu mücadelede cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

Real Madrid'de tek isim yok

Real Madrid'de ise  Ferland Mendy'nin sakatlığı dolayısıyla bu maçta forma giymesi zor gözüküyor.

Chelsea - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Chelsea - Real Madrid maçı 18 Nisan Salı akşamı TSİ 22.00'da başlayacak. Mücadele EXXEN ekranlarından yayımlanacak.

➦ GÜNCEL GELİŞMELER    

Sayfa Yükleniyor...