Almeida: En iyi hücum hattı bizde

Hugo Almeida, Beşiktaş'ın genç oyuncularla daha başarılı olduğunu söyledi. Gökhan Töre'nin performansını ön plana çıkaran siyah beyazlıların Portekizli yıldızı, teknik direktör Slaven Bilic için "Futbolcunun dilinden anlıyor" dedi.

NTV Spor 28.02.2014 - 13:42
Almeida: En iyi hücum hattı bizde

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Hugo Almeida, "Türkiye'de en iyi hücum hattı bizde" dedi.

Bu sezon ligde attığı 12 golle kariyerinin en parlak dönemini yaşayan Almeida, federasyonun Tam Saha Dergisi'ne açıklamalarda bulundu.

Kariyerinin en verimli sezonunu geçirmesini takım içindeki uyuma bağlayan Almeida, "Ne kadar çok pas gelirse bir santrforun gol atması o kadar kolay oluyor. En iyi ve mutlu sezonlarımdan birini yaşıyorum. Bana duyulan güven de beni motive ediyor." ifadelerini kullandı.

"SIMAO VE Q7 İLE OYNARKEN..."
Bu yıl ki kadrolarını, Beşiktaş'ın 2010-2012 yılları arasındaki Simaolu, Quaresmalı kadrosuyla kıyaslayan Hugo Almeida "Ünlü oyuncularla oynadığımız zaman işler bu kadar iyi gitmemişti. Şu anda ise birbirimizi tamamlıyoruz. Örneğin Gökhan Töre çok yetenekli ve büyük bir potansiyeli var. Türk futbolu için çok önemli bir yıldız olabilir." diyerek genç oyuncunun performansını ön plana çıkardı.

"BILIC DİLİMİZDEN ANLIYOR"
Türkiye'de kendisini zorlayan bir defans oyuncusu bulunmadığını belirten Hugo Almeida, en iyi hücum hattına da kendilerinin sahip olduğunu belirtti.
Hugo Almeida, teknik direktör Slaven Bilic için de "Yakın zamana kadar futbol oynamış birisi. Bu yüzden bizim dilimizden iyi anlıyor. Şu ana kadar her şey yolunda gidiyor." dedi.

TÜRKİYE LİGİ'NE ÖVGÜ
Türkiye'nin gelişen bir lig olduğunu belirten Portekizli, "Bundesliga bence Premier Lig'den sonra dünyanın en iyi ikinci ligi. Türkiye Ligi de zaten belli bir seviyeye geldi ve Avrupa'daki diğer liglerden geri kalır hiçbir yanı yok"  ifadelerini kullandı.

DÜNYA KUPASI YORUMU
Hugo Almeida son olarak Portekiz'in Dünya Kupası'ndaki grubunu değerlendirdi. Çok zor bir gruba düştüklerini belirten Portekizli "İlk maçımızı şampiyon olma ihtimali yüksek olan Almanya ile oynayacağız. Ülke olarak şu an tek düşüncemiz gruptan çıkabilmek." şeklinde konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...