Cim Bom Dany için beklemede!

Galatasaray, kiralanması konusunda Gaziantepspor'la anlaştığı Dany'yi ara transferin son gününe kadar kadroda tutacak. Henüz istediği stoperi alamayan sarı-kırmızılılar, olumsuzluk halinde Dany'yi göndermekten vazgeçecek.

NTV Spor 31.01.2014 - 16:14
Cim Bom Dany için beklemede!

Galatasaray'da Dany'nin durumu, yeni alınacak stopere bağlı.

Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Mancini'nin raporu doğrultusunda savunma oyuncusu arayışlarını sürdürüyor. Ancak ara transfer döneminin bitmesine bir kaç gün kala, listede bulunan Astori ve Ranocchia'dan henüz olumlu sonuç alınamadı.

Savunmaya yeni bir oyuncu takviye edilememesi durumunda ise Dany takımdan gönderilmeyecek. Ara transferin son gününe kadar bekleme kararı alan sarı-kırmızılılar, stoper transferi yapması  durumunda Dany'yi daha önce anlaştığı Gaziantepspor'a gönderecek.

Galatasaray, Dany için bekleme kararı alırken Gaziantepspor cephesi transferin biran önce sonuçlanmasını istiyor. Galatasaray yönetimine haber gönderen kırmızı-siyahlılar Dany'yi en kısa sürede kadrosuna katma arzusunda.

Bu arada Dany için Trabzonspor da devrede. Bordo-mavililer'in ara transferin son gününe kadar bekleyip Kamerunlu stoperi alabileceği öğrenildi.

Sayfa Yükleniyor...