F.Bahçe'den seyircisiz oynama cezasına itiraz

Fenerbahçe, PFDK'nın verdiği bir maç seyircisiz oynama ve 150 bin lira para cezasıyla ilgili TFF Tahkim Kurulu'na başvuruda bulundu.

NTV Spor 31.01.2014 - 20:41
F.Bahçe'den seyircisiz oynama cezasına itiraz
Fenerbahçe Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun verdiği bir maç seyircisiz oynama ve 150 bin lira para cezasıyla ilgili TFF Tahkim Kurulu'na başvuruda bulundu.
     
Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, sarı-lacivertli takımın, Spor Toto Süper Lig'de Torku Konyaspor ile oynadığı maçın ardından verilen cezasının kabul edilemez olduğu belirtilerek, "Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun, 27 Ocak 2014 tarihinde sahamızda oynadığımız Torku Konyaspor maçının ardından kulübümüze vermiş olduğu akıl almaz bir maç seyircisiz oynama ve 150 bin lira para cezası, tarafımızdan kabul edilemez nitelikte değerlendirilmiş olup bu kararla ilgili Tahkim Kurulu'na gerekli müracaat yapılmıştır. Devam etmekte olan tahkim sürecinin ardından, konuyla ilgili ayrıntılı bilgilendirme yöneticilerimiz tarafından bizzat yapılacaktır."
     

Sayfa Yükleniyor...