"Hakem elinden gelenin en iyisini yaptı"

Beşiktaş formasını ilk kez Medical Park Antalyaspor maçında giyen Amerikalı oyuncu Jermaine Jones, maçın hakemi Çağatay Şahan'ın elinden gelenin en iyisini yaptığını söyledi.

NTV Spor 01.03.2014 - 00:28
"Hakem elinden gelenin en iyisini yaptı"

Beşiktaş formasını ilk kez Medical Park Antalyaspor maçında giyen Amerikalı oyuncu Jermaine Jones, Atatürk Olimpiyat Stadı'nın kötü zemininden yakındı.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Jermaine Jones, iki takım için de çok zor bir maç olduğunu aktararak, "Saha zemini çok iyi değildi. Hepimiz çok üzgünüz, gol atamadık ama çok fırsatımız oldu. Bir taraftan da Almeida'nın sakatlığına çok üzüldük. Ondan gelecek haberi bekliyoruz" dedi.

JONES'DAN HAKEM YORUMU
Maçlardan sonra hakemlerle ilgili konuşan bir oyuncu olmadığını dile getiren Jones, "Maçın hakemi elinden gelenin en iyisini yaptı. Veli'nin kart gördüğü pozisyonda hakeme itirazda bulundum. Kendisine de gidip eksik kalabileceğimizi ve daha dikkatli olmasını istedim" ifadelerini kullandı.

VELİ: HAKEMLER BEŞİKTAŞ'A KOLAY FAUL VERİYOR
Siyah-beyazlı takımın başarılı orta saha oyuncusu Veli Kavlak ise final paslarında başarılı olmadıklarını ifade ederek, "Pozisyonlarımız vardı ama değerlendiremedik. Şimdi Eskişehirspor maçına bakacağız. Hakemler Beşiktaş'a çok kolay faul veriyor. Ben hiçbir şey yapmadan hakem anında kartını çıkarttı. Bize biraz fazla oluyor bu tip olaylar. Takım olarak oyunumuza bakmaya çalışıyoruz. Hakem bugün, faul olmadan bağırıp düşenlere bile düdük çaldı" diye konuştu

"ÖNDE YARATICI OLAMADIK"
Orta alanda yalnız kalıp kalmadığı ile ilgili soruya ise Veli, "Orta sahada yalnız kalmadım. Olcay, Atiba ve Jones da ellerinden gelen mücadeleyi sergiledi. Medical Park Antalyaspor fazla bir şey yapamadı ama biz de önde yaratıcı olamadık, şanslı değildik. Antalyaspor ve Eskişehirspor maçlarından 6 puan alıp devamına bakacaktık, yapacak bir şey yok. Eskişehirspor maçına odaklanacağız. Önümüzde çıkacağımız daha çok karşılaşma var" degerlendirmesinde bulundu.

Sayfa Yükleniyor...