Jones'un performansı nasıldı?

Beşiktaş'ın devre arasında renklerine kattığı ama sakatlığı yüzünden 5 maç oynayamayan Jermaine Jones, Antalyaspor karşısında ilk kez siyah beyazlı formayı giydi. Peki Jones nasıldı? Jones'un ilk maç performansını NTV Spor'un 4 yorumcusuna sorduk...

NTV Spor 28.02.2014 - 23:44
Jones'un performansı nasıldı?

Beşiktaş'ın yeni transferi Jermaine Jones, Antalyaspor karşısında ilk kez siyah beyazlı formayı giydi. Maça ilk 11'de başlayan ABD'li orta saha oyuncusu, kapasitesinin çok altında bir performans sergilerken 58 dakika sahada kaldı.
 
Ancak bunun Jones'un Beşiktaş'taki ilk maçı olmasının da ötesinde, yıldız orta saha oyuncusu  en son maçını 21 Aralık'ta Schalke formasıyla Nürnberg'e karşı oynamıştı.

Ardından Beşiktaş'a satın alma opsiyonlu sezon sonuna kadar kiralık olarak gelen Alman asıllı ABD'li oyuncu, kısa süre sonra idmanda sakatlandı.
 
Sol kasığında yırtık tespit edilen Jones, 5 maçta takımından uzak kaldıktan sonra ilk sınavına Antalyaspor karşısında çıktı. Geçen haftaki kadrodan Oğuzhan'ın yerine şans bulan Jermaine Jones, bekleneni veremedi ve 58. dakikada yerini Oğuzhan'a bıraktı.

JONES HEM MUTLU HEM ÜZGÜN...
Karşılaşma sonrası Lig TV'ye konuşan Jermaine Jones, tam hazır olmak için birkaç maça ihtiyacı olduğunu söyledi. Jones bu arada futbol takvimi konusunda da bir hataya düştü.
 
Maça ilk 11'de başladığı için kendi adına mutlu olduğunu vurgulayan Jones, “Günün üzücü yanı ise puan kaybımız oldu” dedi.
 
Yüzde yüz hazır olması birkaç maça ihtiyacı olduğunu da belirten ABD'li oyuncu, konuşurken bir de hata yaptı. Hafta içi oynanacak milli maçlar nedeniyle yanılgıya düşen ve önümüzdeki hafta lig maçları oynanmayacakmış gibi konuşan Jones “Milli takım arasını çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Çok çalışacağız ve daha iyi olacağız” dedi.
 
“Çocuklarım benim gibi ilk defa Beşiktaş formalarını giydiler ve maçı izlediler” diyen Jones bunun da mutluluk verici olduğunu vurguladı.

4 YORUMCU, 4 YORUM... 
Jones'un ilk maç performansını NTV Spor'un 4 yorumcusuna sorduk:

RIDVAN DİLMEN
Veli ile Jones maç esnasında zaman zaman yer değiştirdi. Jones, ceza sahasına girmedi. Fizik olarak hazır değildi. O yüzden 60 dakika oynayabildi.
 
METİN TEKİN
3 nokta:
* Sonuçta bu daha ilk maç...
* Ama bu maç özelinde yetersiz performans...
* Ve düşünülmesi gereken bir nokta da oynadığı bölgenin doğruluğu... Çünkü dar alanda değil geniş alanda iyi oynayacak bir futbolcu...
Bence ilk maçın Jones hakkındaki ip uçları ve yorumları bunlardı...

GÜNTEKİN ONAY
Jones, Schalke'de yıllardır oynadığı futbolla Şampiyonlar Ligi seviyesinde bile kendisini fazlasıyla ispat etmiş bir oyuncu. Ancak son lig maçını Aralık'ta oynadı. Arkasından da bir sakatlık geçirdi. O yüzden fizik olarak tam hazır gözükmedi. Önümüzdeki hafta ve özellikle de Rizespor deplasmanındaki maçta daha iyi olacaktır.

EMRAH KAYALIOĞLU
Beşiktaş'ın yeni transferi Jones'un Antalya karşısındaki performansı bu maç özelinde tatmin edici değil. Ancak 21 Aralık'tan beri resmi maç yapmadığını, yeni bir takıma gelmiş ve burada da azımsanmayacak bir dönemi sakat geçirmiş olduğunu gözardı etmemek gerek. Sert, mücadeleci yapısını gösterdi. Arkadaşlarını tanıdıkça ve form da tuttukça daha etkili olmasını bekliyorum. Bir saati bile dolduramadığı maçın ardından hüküm vermek için erken.

 

Sayfa Yükleniyor...