Ontivero Aslan oldu!

Transfer döneminin hareketli takımı Galatasaray, daha önce denemeye aldığı Lucas Ontivero ile anlaştığını borsaya bildirdi. Sarı-kırmızılılar, genç yetenekle 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.

NTV Spor 31.01.2014 - 18:34
Ontivero Aslan oldu!

Ontivero resmen Aslan...

Sarı-Kırmızılı kulübün bir süre önce denemeye getirdiği Lucas Ontivero, Florya'da idmana çıktıktan sonra ülkesine dönmüştü. Teknik patron Roberto Mancini'nin hakkında olumlu rapor verdiği 19 yaşındaki Arjantinli futbolcu, yeniden İstanbul'a geldi ve resmen Aslan oldu.

Sneijder'le aynı mevkide görev yapan ancak kanatlarda da oynayabilen genç yetenek, idmanlardaki performansıyla ortasaha alternatifi için genç bir isim konumunda. Buna karşın geliştirmesi gereken birçok özellik bulunan Ontivero, sezonun ikinci yarısı için bir başka takıma kiralanabilir.

Genç yıldızı renklerine bağlayan Galatasaray, transferi Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Lucas Ontivero ile 4.5 yıllık sözleşme imzalayan sarı-kırmızılılar, Uruguay'ın Felix kulubüne 2 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

Galatasaray, Lucas Ontivero'ya bu sezonun ikinci yarısı için 175 bin euro sabit ücret ve 5 bin euro maç başı ücreti ödeyecek ve genç yıldıza 4 sezon için toplam 2 milyon euro sabit ücret ve maç başında 5 bin euro ücret ödeyecek.

 

Sayfa Yükleniyor...