Vodafone Arena'da son etap!

Beşiktaş'ta yeni stat inşaatı sürüyor... Dördüncü ve son tribünün de temeli atıldı. Törende konuşan Başkan Fikret Orman, maddi nedenlerden dolayı çok hızlı ilerleyemediklerini söyledi.

NTV Spor 30.06.2014 - 17:07
Vodafone Arena'da son etap!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın Batı Tribünü'ne ilk beton dökülerek yapımına başlandı. Temel atma törenine Başkan Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ve Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.

Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Fikret Orman, "Temeli 6 ay önce attık ve şu anda 3 tarafta inşaat hızla devam ediyor. Temmuz ayı itibari ile sahanın şekli oluşur ve insanlar daha net anlayabilirler" dedi.

Başkan Orman, stadın açılışının ertelenmesinde maddi imkansızlıkların rol oynadığına dikkat çekerek "Çok hızlı ilerleyemiyoruz, çünkü büyük bir yatırım. Böyle yatırımları devletler 4-5 yılda yapamıyorlar. Şu anda yıkılan stadlar var, 3-4 yıldır bitirilemiyor. Vodafone Arena'nın temelini 6 ay önce attık. Çok daha hızlı olabilirdik ama parasal olarak hem kulübün faaliyetlerini sürdürmemiz hem de taraftarımızın beklentisi olan bütün branşlarda transferler yapmamız gerekiyor" diye konuştu.

Fikret Orman, taraftarları kombine kart almaya ve kulübe destek olmaya davet etti.

 

Sayfa Yükleniyor...