"Yeni düzenlemeye gidilmeli"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım futbol federasyonuna seyircisiz oynama cezasıyla ilgili bir çağrıda bulundu. Yıldırım yeni sezonda yeni düzenlemeye gidilmesi gerektiğini söyledi.

NTV Spor 31.05.2014 - 18:18
"Yeni düzenlemeye gidilmeli"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kulüp dergisinde bir yazı kaleme aldı. Yıldırım'ın yazısının ana unsuru seyircisiz oynama cezalarıydı.

"Yeni sezon öncesinde, gündemimizdeki en hayati sorunlardan biri; aldığımız saha kapatma cezalarıdır" diyen Yıldırım, bu cezaların kulüp için artık dayanılamaz boyuta geldiğini belirtti.

Yıldırım bu doğrultuda futbol federasyonuna çağrıda bulundu. Bu cezalarla tribünlerdeki kötü niyetli gruplara prim verildiğini savunan Fenebahçe Başkanı, disiplin talimatının acilen gözden geçirilmesi ve sil baştan hazırlanması gerektiğini dile getirdi. Suçun bireyselliği ilkesine atıf yapan Aziz Yıldırım, bazı Avrupa liglerindeki tribün kapatma cezasını işaret etti.

ŞİKE DAVASINA DA DEĞİNDİ
Aziz Yıldırım yazısında şike davası sürecine de değindi. "son dönemde yaşanan gelişmeler haklılığımızı ve isyanımızı doğruluyor" diyen yıldırım, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın açıklamalarına dikkat çekti ve hem iç hukukta hem de UEFA'da yargısal süreci başlatttıklarını söyledi.

Sayfa Yükleniyor...