"İtalya'ya bir gün geri dönmek isterim"

Beşiktaş'ın sezon sonuna kadar kiraladığı Miralem Pjanic, İtalya basınına Barcelona günleri, Juventus'a transferi ve eski teknik direktörü Ronald Koeman hakkında konuştu. Pjanic, bir gün tekrar İtalya'ya dönmek istediğini de açıkladı.

NTV Spor 31.03.2022 - 13:52
Son Güncelleme: 31.03.2022 - 15:20
"İtalya'ya bir gün geri dönmek isterim"

Bosnalı yıldız, 'da sadece bir sezon forma giyebildi. İtalyan basınından La Gazzetta dello Sport'a verdiği röportajda, Katalan ekibinin eski teknik direktörü Ronald Koeman'ın kendisine saygısızlık yaptığını söyledi.

Pjanic, Hollandalı teknik direktörün iletişim eksikliği olduğunu belirterek, "Barcelona başkanı Laporta, Xavi ile anlaşarak harika bir karar verdi. Şimdi Barça tamamen farklı görünüyor." dedi.

Barcelona'nın genç oyuncuları Gavi ve Pedri'den etkilendiğini söyleyen , "Gavi'yi antremanda ilk gördüğümde şöyle düşündüm: Vay canına, bu çocuk özel biri olacak. Pedri, Iniesta gibi topla dans ediyor, onu seviyorum." şeklinde konuştu.

İtalya günleri özlediğini açıklayan Pjanic, "Türkiye iyi ama İtalya'yı unutmadım, orası benim ikinci evim. İtalya'yı çok özlüyorum. Açıkçası kesinlikle geri dönmek isterdim. İtalya'nın Dünya Kupası'na gidememesi, beni de bir İtalyan gibi etkiledi." ifadelerini kullandı.

ile daha önce görüştüğünü de belirten Bosnalı oyuncu, "Juventus ile iki kez görüştük ama transfer gerçekleşmedi. Ekonomik sorun yoktu. Para meselesi asla değildi. Benim için bir projede yer almak önemli. Serie A'yı kesinlikle kazanmak isterim. Açım, deneyimliyim, neredeyse 700 maça çıktım. Sanırım yüksek hedeflere talip olabilirim." dedi.

Sayfa Yükleniyor...