Belirsizlik sürüyor...

Trabzonspor'da Mandıralı konusunda belirsizlik sürüyor! Kulislerde, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ilk tercihinin yabancı teknik adam olduğu, ancak hedeflenen hocalarla anlaşılamazsa yola Mandıralı ile devam etmenin planlandığı konuşuluyor. Ayrıca dünyaca ünlü bir teknik adamla anlaşılıp, Mandıralı'ya yardımcılık teklif edilmesi de gündemde, ancak Mandıralı buna sıcak bakmıyor.

NTV Spor 30.05.2014 - 11:46
Belirsizlik sürüyor...

Sezonu 4. sırada tamamlayarak Avrupa Ligi'ne play-Off'tan itibaren katılma hakkı kazanan Trabzonspor'da, teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın göreve devam edip etmeyeceği konusunda belirsizlik sürüyor.

Konuyla ilgili olarak Anadolu Ajansı'na konuşan Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, "Hami Mandıralı ile devam edip etmeyeceğimiz en kısa sürede netlik kazanacak. Hami hoca ile devam etmezsek çok kariyerli, dünya çapında tanınan teknik direktörü Trabzon'a getireceğiz. Amacımız Trabzonspor'u önümüzdeki sezon şampiyon yapmak. Bunun için de gerek transfer gerekse teknik direktör çalışmalarımız büyük bir titizlikle sürüyor." dedi.

Ancak Yakup Aslan'ın satır aralarında işaret ettiği yabancı hoca opsiyonunun, aslında ilk tercih olduğu gelen haberler arasında. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu başka bir teknik adamla yola devam etmek isterken, bazı yöneticiler Hami Mandıralı'yla devam edilmesi gerektiğini belirtiyor. Hami Mandıralı'nın gelecek yabancı teknik adamın yardımcılığını yapması da yönetimin hedeflerinden biri ancak Mandıralı'nın buna sıcak bakmadığı ve kabul etmeyeceği öğrenildi.
    
Bordo mavili camiada teknik direktör konusunun yarınki Divan Kurulu toplantısında netlik kazanabileceği de belirtiliyor.

Sayfa Yükleniyor...