"Benfica'dan çekinmiyoruz"

Sevilla Teknik Direktörü Unai Emery, UEFA Avrupa Ligi finalindeki rakipleri Benfica'dan çekinmediklerini söyledi. Emery, kupaya uzanmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını dile getirdi.

NTV Spor 14.05.2014 - 11:54
"Benfica'dan çekinmiyoruz"

Sevilla, 2006 ve 2007'den sonra Avrupa'nın 2 numaralı kupasını bir kez daha müzesine götürmek istiyor. Endülüs ekibi bu yolda geçen yılın finalisti Benfica'nın karşısına çıkacak. Teknik direktör Unai Emery, rakiplerinden çekinmediklerini söyledi.

Emery, "Dürüst olmak gerekirse Avrupa Ligi'nin favorisi Juventus'tu... Benficalılar, Juventus'u eledikleri için kendilerini favori görüyor olabilirler. Ancak bu kazanamayacağımız anlamına gelmez. Benfica favori gösteriliyor diye oyun tarzımızı değiştirmeye niyetimiz yok. Oyuncularım her zaman olduğu gibi ellerinden gelenin en iyisini yapacak. Maç sonunda neler olacağını ise hep birlikte göreceğiz" dedi.

İspanyol ekibinin önemli oyuncularından Ivan Rakitic ise kupayı hayal etmekle yetinmek istemediklerini dile getirdi. Zor bir maçın kendilerini beklediğini vurgulayan Rakitic, "Şampiyonluğu hayal etmemeli bizzat yaşamalıyız. Bunun için de her şeyi yapmaya hazırız" dedi.

Sevilla, 2006 yılında Middlesbrough, 1 yıl sonra da Espanyol'u yenerek üst üste 2 kez UEFA Kupası'nı müzesine götürmüştü.

Sayfa Yükleniyor...