"Topu ayağımda tutmam hocanın talebi değil"

Fenerbahçe'nin genç kalecisi Altay Bayındır, rakibin kendileri için önemli olmadığını ve kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

NTV Spor 29.09.2021 - 17:24
"Topu ayağımda tutmam hocanın talebi değil"

, Olimpiakos maçı öncesi basın toplantısında konuştu.

Karşılaşmaya hazır olduklarını vurgulayan Altay, "Her maç gibi bu maça da hazırız. Biz 'yiz. Rakibin kim olduğunun önemi yok. Oynadığımız belli, sahada kazanmak için elimizden geleni yapacağız. İnşallah kazanarak yolumuza emin adımlarla devam ederiz." ifadelerini kullandı.

Maçlardan önce rakibin sadece forvetlerini değil tüm oyuncularını analiz ettiklerini anlatan Altay, şöyle devam etti:

"Kaleci antrenörümüz değişti ama kimin gelip gittiği yönetimimizin aldığı kararlar doğrultusunda gelişir. Kimle çalıştığımızın önemi yok, kendimizi geliştirmek adına çalışacağız. Sadece yoğun bir maratondan geçiyoruz sonuç olarak insanız ve ne yapmamız gerektiğini en iyi bilen bizleriz. Gelişerek sağlıklı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz."

Milli kaleci, Demir Grup Sivasspor ile oynanan karşılaşmada yaptığı hata üzerine gelen bir soruya ise şu yanıtı vererek konuşmasını tamamladı:

"Topu ayağımda tutmam hocanın talebi değil. Saha içinde kararları veren taktik anlamda ne yaparsan yap oyuncunun kendisidir. O benim kararımdı, çok fazla opsiyonum yoktu. O hareketi yapmayı başarsaydım şimdi bunlar konuşulmayacaktı ama tabii futbol bu. Kimse yaptığın kurtarışlara bakmıyor, yediğin gole bakıyor. Dünya çapında birçok insanın, yerinde olmaya saçma sapan hatalarıyla karşılaşabiliyoruz. Bitmiş bir şey bizim için arkada kalıyor. Büyük camiada oynuyoruz ama en iyi yanı ders çıkarmak oluyor."

Sayfa Yükleniyor...