Sparta Prag - Galatasaray maçı şifresiz mi, saat kaçta? Sparta Prag - Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda? Galatasaray’ın ilk 11’i belli oldu (Prag - GS Avrupa Ligi maçı canlı yayın bilgisi)

UEFA Avrupa Ligi Play-Off mücadelesinde Galatasaray, Sparta Prag’a konuk oluyor. Galatasaray’ın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu. Galatasaray, deplasmanda hücum hattında Mertens, Kerem Aktürkoğlu ve Icardi ile etkili olmaya çalışacak. Sparta Prag- Galatasaray maçında İngiliz hakem Anthony Taylor düdük çalacak. Futbolseverler ise Galatasaray’ın Avrupa arenasında oynayacağı karşılaşmanın yayıncı kuruluşu ve başlangıç saatini merak ediyor. Devler Ligi’nde sarı-kırmızılıların bazı karşılaşmaları şifresiz olarak ekranlara gelmişti. Maça dakikalar kala taraftarlar ‘Sparta Prag Galatasaray maçı şifresiz mi’ sorusuna cevap arıyor. Peki Sparta Prag Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Galatasaray’ın ilk 11’i ve karşılaşmanın canlı yayın bilgisi…

Haber Merkezi - NTV Spor 22.02.2024 - 22:18
Son Güncelleme: 22.02.2024 - 22:18
Sparta Prag - Galatasaray maçı şifresiz mi, saat kaçta? Sparta Prag - Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda? Galatasaray’ın ilk 11’i belli oldu (Prag - GS Avrupa Ligi maçı canlı yayın bilgisi)

Sparta Prag Galatasaray mücadelesi için heyecanlı geri sayım başladı. Okan Buruk ve öğrencileri, ilk maçtan tur kapısını aralarken gözler rövanş karşılaşmasına çevrildi. Çekya temsilcisi karşısında kazanarak tur atlamak isteyen Galatasaray’da yüzler gülüyor. Trendyol Süper Lig’de zirveye yerleşen sarı kırmızılılar, Avrupa’da yoluna devam etmek istiyor. Avrupa kupalarında bazı karşılaşmaların şifresiz olarak yayınlanması sebebiyle futbolseverler, mücadelenin hangi kanaldan ekranlara geleceğini mercek altına aldı. UEFA son 16 turu play-off maçında Galatasaray kazanması veya berabere kalması durumunda tur atlayan taraf olacak. Peki Sparta Prag - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Sparta Prag-Galatasaray maçının ekranlara geleceği kanal…

🟡GALATASARAY HABERLERİ🔴

SPARTA PRAG - GALATASARAY RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN?

15 Şubat Perşembe günü oynanan UEFA Avrupa Ligi Galatasaray-Sparta Prag karşılaşmasının rövanş mücadelesi için nefesler tutuldu.

Çekya’da oynanacak Sparta Prag- Galatasaray karşılaşması bugün saat 23:00’te başlayacak.

Sparta Prag - Galatasaray mücadelesini İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek.

İLK 11'LER

Sparta Prag: Vindahl, Preciado, Kairinen, Olatunji, Kuchta, Laçi, Haraslin, Sorensen, Panak, Wiesner, Vitik

Galatasaray: Muslera, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Berkan, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

GALATASARAY FİKSTÜRi

SPARTA PRAG GALATASARAY MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Türkiye’de bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi, Konferans Ligi ve Avrupa Ligi’nin yayın hakları Exxen’de bulunuyor.

Bu hafta salı günü oynanan PSV - Borussia Dortmund mücadelesi TV8,5 ekranlarından şifresiz olarak ekranlara gelmişti.

Çarşamba günü oynan Porto-Arsenal mücadelesi benzer şekilde şifresiz olarak yayınlandı. 22 Şubat Perşembe günü yayın akışına göre şifresiz olarak Toulouse - Benfica ve Marsilya Shakhtar Donetsk maçları yayınlanacak.

Sparta Prag Galatasaray karşılaşması Exxen üzerinden ekranlara gelecek.

GALATASARAY NASIL TUR ATLAR?

Sarı kırmızılılar, ilk turda rakibini 3-2’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Galatasaray, 0-0, 1-1, 2-2, 3-3… ve her türlü beraberlikte tur atlayan takım olacak.

Çekya ekibi Sparta Prag’ın sahadan 1 farklı galibiyetle ayrılması durumunda ise karşılaşma uzatmalara gidecek. Uzatmalarda da eşitlik bozulmadığı takdirde üst tura yükselen takımı penaltı atışları belirleyecek.

Sparta Prag’ın alacağı en az iki farklı galibiyetle tur atlayan Çekya temsilcisi olacak.

SPARTA PRAG - GALATASARAY MAÇININ HAKEMİ BELLİ OLDU

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Galatasaray’ın deplasmanda karşılaşacağı Sparta Prag maçını İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek. Yardımcılıklarını ise Gary Bewswick, Adam Nunn yapacak.

Anthony Taylor bu sezon, Şampiyonlar Ligi play off turu ilk Molde maçını yönetmişti. Sarı kırmızılılar o maçta Sergio Oliveira, Mauro Icardi ve Fredrik Midtsjö'nün golleriyle deplasmanda 3-2 galip gelmişti.

GALATASARAY AVRUPA’DA 316 RANDEVUDA

Sarı kırmızılılar, Sparta Prag karşılaşmasıyla beraber Avrupa’da 316 karşılaşmasına çıkacak.

Galatasaray oynadığı 315 karşılaşmada 113 karşılaşmada galip gelirken 118 kez rakiplerine mağlup oldu.

Oynanılan karşılaşmalarda Galatasaray, rakip fileleri 426 sarsarken kalesinde ise 468 gol gördü.

Sayfa Yükleniyor...