Almanya - Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Filenin Sultanları maç programı

Milletler Ligi’nde Antalya etabının tamamlanmasıyla birlikte gözler Filenin Sultanları maç programına çevrildi. VNL’de ikinci hafta maçları ABD’de oynanacak. Filenin Sultanları ise ikinci haftada ilk maçına Almanya karşısında çıkacak. Dünya 1 numarası ve son Milletler Ligi şampiyonu ABD’de Almanya, Sırbistan, Güney Kore ve son olarak ABD ile karşı karşıya gelecek. Voleybolseverler ise karşılaşmanın programını merak ediyor. Kaptan Eda Erdem sakatlığı sebebiyle ilk hafta mücadelelerinde yer alamazken ikinci hafta takımla birlikte olması bekleniyor. Peki Almanya - Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın detayları…

Haber Merkezi - NTV Spor 19.05.2024 - 23:44
Almanya - Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Filenin Sultanları maç programı

Daniele Santralle yönetiminde geçtiğimiz yıl başarıdan başarıya koşan Ay-yıldızlılar, son şampiyon unvanını korumak istiyor. Melissa Vargas, Ebrar Karakurt, Zehra Güneş gibi yıldız oyuncuların performansı turnuvada belirleyici olurken ilk hafta geride kaldı. Filenin Sultanları, ’nde oynadığı Japonya maçında parkeden mağlubiyetle ayrılmış ve galibiyet serisi sona ermişti. Ardından Hollanda’yı 3-1 mağlup etmeyi başaran temsilcimiz İtalya'ya 3-1 yenilmişti. Filenin Sultanları, Antalya etabının son maçında ise Fransa’yı set vermeden mağlup etti. Peki Almanya - Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? İşte, mücadelenin detayları…

ALMANYA - TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

Antalya etabı geride kalırken gözler ABD’de oynanacak ikinci hafta mücadelelerine çevrildi. Türkiye sırasıyla Almanya, Sırbistan, Güney Kore ve ABD ile karşı karşıya gelecek.

Almanya - Türkiye mücadelesi 29 Mayıs Çarşamba günü oynanacak. Karşılaşmanın saati ve yayıncı kuruluşu ilerleyen günlerde belli olacak. Mücadelenin TRT Spor Yıldız ekranlarından yayınlanması bekleniyor.

FİLENİN SULTANLARI İKİNCİ HAFTA MAÇ PROGRAMI

29 Mayıs Çarşamba: Almanya-Türkiye

31 Mayıs Cuma: Sırbistan-Türkiye

1 Haziran Cumartesi: Güney Kore-Türkiye

2 Haziran Pazar: ABD-Türkiye

ÜÇÜNCÜ HAFTA HONG KONG’TA

Millilerimiz, Milletler Ligi’nin üçüncü haftasında ise 11-16 Haziran 2024 tarihleri arasında karşılaşmalarını Hong Kong’ta oynayacak. Filenin Sultanlarının üçüncü hafta grubunda Çin, Brezilya, Polonya, Dominik Cumhuriyeti, Almanya, Tayland ve Bulgaristan takımları yer alacak.

Üç haftanın tamamlanmasının ardından puan sıralamasını ilk 8 sırada tamamlayan takımlar finallerde mücadele etmeye hak kazanacak. Finaller 20-23 Haziran 2024 tarihlerinde Tayland'da düzenlenecek.

Sayfa Yükleniyor...