Chedjou yarıda bıraktı

Galatasaray, Bursaspor ile yapacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçının hazırlıklarını tamamladı. Antrenmanda sakatlık yaşayan Chedjou çalışmayı yarıda bıraktı.

NTV Spor 24.03.2014 - 22:40
Chedjou yarıda bıraktı

Galatasaray Futbol Takımı, yarın Bursaspor ile yapacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçının hazırlıklarını tamamladı.
     
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Roberto Mancini yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen çalışma öncesi, oyuncular kulüp başkanı Ünal Aysal ile yöneticilerin ziyaretiyle moral buldu.
     
Kuvvet çalışmasıyla başlayan antrenmanda, oyuncuların iki grup halinde taktik ve top kontrolü idmanı yaptıkları, yarı sahada çift kale maçla da antrenmanı tamamladıkları belirtildi.
     
İdman sırasında sol üst ön adalesinde ağrı hisseden Aurelien Chedjou'nun tedbir amaçlı olarak antrenmana devam etmediği, oyuncunun durumunun çekilecek MR sonrası belli olacağı açıklandı.
      
Sol diz tendonunda ağrısı olan Burak Yılmaz'ın da tedavisinin ardından takımdan ayrı koşu yaptığı, tedavisi devam eden Didier Drogba'nın ise salonda çalıştığı aktarıldı.

Sayfa Yükleniyor...