Galatasaray rövanş peşinde!

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'ndaki 4. maçında yarın Elazığspor'u konuk edecek. Sarı-Kırmızılılar deplasmanda 1-0 mağlup olduğu Gakkoşları mağlup ederek rövanşı almak istiyor.

NTV Spor 28.01.2014 - 11:53
Galatasaray rövanş peşinde!

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'ndaki 4. maçında yarın Elazığspor'u ağırlayacak.

Geride kalan 3 maçta topladığı 4 puanla B Grubu'nun 3. sırasında yer alan, son maçında da deplasmanda yine Elazığspor'a 1-0 yenilen Galatasaray, rakibini bu kez kendi seyircisi önünde mağlup etmenin hesaplarını yapıyor.

Son 3 resmi maçında Ziraat Türkiye Kupası'nda Medical Park Antalyaspor'la 1-1 berabere kalıp, Elazığspor'a 1-0 yenilen, Spor Toto Süper Lig'de ise Gaziantepspor'la 0-0 berabere kalan "Cim Bom", galibiyet hasretini sona erdirme peşinde.

Sarı-kırmızılı ekipte Elazığspor karşılaşması öncesi Hamit Altıntop, Gökhan Zan ve Aurelien Chedjou'nun sakatlıklları bulunuyor.

KUPA MAÇI OLİMPİYAT'TA
Bu arada Galatasaray, yoğun maç trafiğinin zemine zarar verecek olması nedeniyle kupada çarsamba günü oynayacağı Elazığpor karşılasmasının Olimpiyat Stadı'na alınmasını istemişti. TFF bu talebi kabul etti ve mücadelenin Olimpiyat Stadı'nda oynanmasına karar verdi. Ancak güvenlik önlemleri nedeniyle bu karar yeniden gözden geçirildi ve kısa sürede TFF, maçın Olimpiyat Stadı'nda yapılmasında herhangi bir engel olmadığı görüşüne vardı.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 4. maçında Elazığspor ile çarşamba günü saat 20.00'de Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Sayfa Yükleniyor...