Galatasaray'ın kupa kabusu!

Ziraat Türkiye Kupası maçları Galatasaray için kabus oldu. Bruma'nın sezonu kapatmasının şokunu üstünden atamayan sarı kırımızılara bir kötü haber de Elazığspor maçında sakatlanan Aydın Yılmaz'dan geldi.

NTV Spor 23.01.2014 - 14:37
Galatasaray'ın kupa kabusu!

Ziraat Türkiye Kupası'nda “Dört Büyükler” içinde bu sezon yoluna devam eden tek takım olan Galatasaray, üst üste gelen sakatlıklarla sarsıldı.

Ligde bir çok maçta yabancı sınırlaması nedeniyle şans bulamayan Bruma, Türkiye Kupası'nda teknik direktör Mancini'nin vazgeçilmezlerinden  biriydi. Portekizli futbolcu Tokatspor ile oynan maça ilk 11'de başladı. Ancak karşılaşmanın 41'inci dakikasında rakibiyle girdiği ikili mücadele sakatlandı. Çapraz bağları kopan genç oyuncu sezonu kapattı.

Galatasaray büyük umutlarla transfer ettiği Bruma'yı  kaybetmenin şokunu üstünden atamadan, bu kez Aydın Yılmaz'ın sakatlığıyla sarsıldı.

Deneyimli oyuncunun Elazığspor ile oynanan kupa maçında sol ayak bileği kırıldı. Ameliyat olan Aydın, tıpkı Bruma gibi sezonu kapattı.

Üst üste yaşanan sakatlıklar Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarıya iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan Galatasaray'da moralleri bozdu.

Sayfa Yükleniyor...