Çağdaş Atan'dan Fenerbahçe sözleri: "Sıra dışı bir yenilgi..."

Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Fenerbahçe ile oynayacakları kupa maçı öncesi sarı lacivertli takımın Beşiktaş'a 4-2 yenildiği derbiye atıfta bulundu.

NTV Spor 06.04.2023 - 19:41
Çağdaş Atan'dan Fenerbahçe sözleri: "Sıra dışı bir yenilgi..."

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında , 'u konuk ediyor. Karşılaşma öncesi sarı kırmızılı takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin derbi yenilgisi sonrası bugün bir büyük takım reaksiyonu göstereceğini öngören Atan'ın, yayıncı kuruluş A Spor'a yaptığı açıklamalar şöyle:

"FENERBAHÇE'DEN BÜYÜK TAKIM REAKSİYONU BEKLİYORUM"

"Fenerbahçe pazar günü burada sıra dışı bir derbi mağlubiyeti yaşadı. 10 kişi kalan ezeli rakibine karşı maçı kopardı derken mağlup oldu. Bugün Fenerbahçe'den büyük takım reaksiyonu bekliyorum. Maçın başlarında baskıyla üzerinmize geleceklerdir. Bu presi aşabilirsek sonraki süreçte oyunun bizim lehimize değişeceğini düşünüyorum."

⚽️👉 HABERLERİ


"STRATEJİK OYNAMAMIZ GEREKİYOR"

"Maçın zaman olarak boyu kısaldıkça baskı bizim lehimize dönecektir diye düşünüyorum. Her zamanki alışkanlıklarımızdan farklı oynayacağız Fenerbahçe'ye karşı. Stratejik oynamamız gerektiğinin farkındayız. Ben güzel bir maç bekliyorum, inşallah izleyenler de memnun olur."

Sayfa Yükleniyor...