1461 Trabzon'da yeni sezon planlaması!

PTT 1. Lig'e yükselen 1461 Trabzon'un teknik direktörü Hamdi Zıvalıoğlu,hedeflerine uygun futbolcuları seçeceklerini söyledi.

NTV Spor 09.06.2015 - 13:05
1461 Trabzon'da yeni sezon planlaması!

1461 Trabzon'un teknik direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, yeni sezon planlamalarına başladıklarını belirtti.

Sağlıklı bir şekilde çalışmak zorunda olduklarını vurgulayan Zıvalıoğlu, "Hata yapma şansımız yok. Yeni sezonda bizim bir hedefimiz var. Bu nedenle hedefe göre futbolcuları seçeceğiz. Bu yarışta bize yararlı olacak futbolcuları almak zorundayız" dedi.

Rakiplerini göz önünde bulundurmaları gerektiğini ifade eden Zıvalıoğlu, "O yüzden biz bu yarışın içinde 'varız' demek istiyorsak gerçekten kaliteli, nokta transferler yapmak zorundayız. Bu paralelde gereken mevkilere, gerekli transferleri yapmak için kollarımızı sıvadık. En iyi futbolcuları bulmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Zıvalıoğlu, takımlarının hedefe ulaşması gerektiğini belirterek, "İlimiz, bunu yapacak güce ve potansiyele sahip. Hazırlıklarımızı da bu hedef doğrultusunda yapıyoruz. Kamp yapılacak yerlerde kalacağımız mekanlarla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Bu sene lig 14 Ağustos'ta başlıyor. Dolayısıyla biz 4 Temmuz'da top başı yapacağız. İlk etap için Erzurum'u düşünüyoruz. Ancak birkaç tane alternatifimiz var. En sağlıklı kamp ortamı hangisi bizim için iyi olursa onu tercih edeceğiz. Onun görüşmelerini yapıyoruz başkanımızla. Bizim için en önemli olan kadronun sistemini, taktiğini oturtmak açısından hazırlık maçları. Dolayısıyla oradaki süreçte hazırlık maçlarımızı yaparak güzel bir kamp geçirmek istiyoruz" dedi.

Sayfa Yükleniyor...