"60-70 dakika mükemmel oynadık"

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 4-2 kazandıkları Kayserispor maçında ilk 60-70 dakika mükemmel oynadıklarını belirterek, oyuncularını tebrik etti.

NTV Spor 25.11.2012 - 21:43
"60-70 dakika mükemmel oynadık"
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kayserispor'u 4-2 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kazanmaları gereken bir maça çıktıklarını ifade etti.

Çalımbay, yaptığı açıklamada, ''Maça mükemmel başladık, ilk 60 dakika, belki Sivasspor'a geldiğimden beri en iyi oyundu. Sahada ne yapılması gerekiyorsa onu yaptık'' dedi.

Yüksek tempoyla oynadıklarını ve 60. dakikadan sonra takımda düşüş başladığını dile getiren Çalımbay, ''Düşüş başlayınca değişiklikler yaptık. Biraz daha dikkatli olsaydık ve girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik skor daha farklı olabilirdi. Takımımı tebrik ediyorum. 60-70 dakika mükemmel oynadılar. Eğer bunu 90 dakikaya yayarsak istediğimiz her şeyi elde edebiliriz'' şeklinde konuştu.

Sivassporlu futbolcu Uğur Kavuk da iyi mücadele ettiklerini ve kazandıklarını söyledi.

Kadir Bekmezci ise Kayserispor maçlarının kendileri için derbi gibi olduğunu belirterek, maça çok iyi hazırlandıklarını ve kazanmayı bildiklerini ifade etti.
       

Sayfa Yükleniyor...