Bayern'in yıldızları ateş püskürdü: Dostluk maçındaydık sanki!

Bundesliga'da Bayern Münih sahasında Borussia Dortmund'a 2-0 kaybetti. Bavyera ekibi 10 yıl sonra evinde rakibine kaybetti. Maçın ardından Bayern Münih'in yıldızları Joshua Kimmich ve Thomas Müller isyan etti.

Haber Merkezi - NTV Spor 30.03.2024 - 21:02
Bayern'in yıldızları ateş püskürdü: Dostluk maçındaydık sanki!

, milli ara dönüşünde Borussia Dortmund'u konuk etti. Ev sahibi takım mücadeleden 2-0 yenik ayrıldı. Bayern Münih sahasında 10 yıl sonra ilk kez kaybetti. Bavyera temsilcisi bu yenilgi ile lider 'in 13 puan gerisine düştü.

Maçın ardından Thomas Tuchel, Bayer Leverkusen'i şampiyon ilan etti ve tebrik etti.

Joshua Kimmich ve Thomas Müller ise yenilgiden ve oyundan dolayı isyan etti.

Sky Sports'a konuşan Kimmich, "Bu kesinlikle kabul edilemez. İkinci yarı bir şey olmayacağını hissettik. Dostluk maçındaydık sanki! Ne durumda olursak olalım böyle olmamalıydı. Gün sonunda Leverkusen'in aldığı sonuç bizi ilgilendirmez. Onların nasıl oynadığı bizi ilgilendirmez, ligde kalan maçları kazanmak zorundayız. Teknik direktörümüzün kim olacağı konusunda endişeli değiliz. Bu bizim işimiz değil. Oyuncular olarak yapmamız gereken eve gittiğimizde bu oyunu düşünmek. Böyle devam edersek önümüzdeki hafta Heidenheim maçı bizim için çok zor olacak." dedi.

"GERÇEKÇİ DEĞİL..."

Thomas Müller yenilginin ardından, "Hayal kırıklığına uğradık. Milli ara bize yaramamış. Leverkusen'i izlerken bugün puan kaybedeceklerini düşündük ama son dakika kazandılar. Oyunumuzda sorunlar var, Dortmund iyi oynadı ve kazanmayı hak etti. Matematik öğretmeni değilim ama matematiksel olarak şampiyon olma ihtimalimiz var. Açıkçası bu çok gerçekçi değil. Sahada performans göstermeliyiz." ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...