Bundesliga | Frankfurt - Werder Bremen maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Bundesliga’da 28. haftada Frankfurt - Werder Bremen karşılaşmasıyla başlıyor. Futbolseverler ise karşılaşmanın başlangıç saatine odaklandı. Ev sahibi Frankfurt ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 2 galibiyet aldı. Konuk takım ise ise son 5 maçında galibiyet alamadı. Werder Bremen, Frankfurt karşısında kazanarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Peki Frankfurt - Werder Bremen maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak? İşte, mücadelenin detayları…

Haber Merkezi - NTV Spor 04.04.2024 - 14:05
Bundesliga | Frankfurt - Werder Bremen maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Almanya Ligi’nde sezonun sona ermesine kısa bir zaman kala düşme hattında ve zirvede kritik mücadeleler 28. hafta oynanacak. Frankfurt bu sezon ligde oynadığı karşılaşmalarda 41 puan toplayarak haftaya 6. sırada girdi. Werder Bremen ise topladığı 30 puanla 10. sırada yer alıyor. Frankfurt - Werder Bremen maçının ekranlara geleceği kanal ve başlayacağı saat futbolseverler tarafından araştırılıyor. Peki Frankfurt - Werder Bremen maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Frankfurt - Werder Bremen maçının ekranlara geleceği saat…

?

28. haftada oynanacak Frankfurt - Werder Bremen karşılaşması 5 Nisan cuma günü saat 21.30’da başlayacak. Karşılaşma beIN Connect ekranlarından canlı olarak izleyiciyle buluşacak.

FRANKFURT SON DURUM

Dino Toppmöller yönetimindeki Frankfurt’ta takımın en skorer ismi Omar Marmoush oldu. Omar Marmoush bu sezon takımına 10 gol ve 6 asistlik katkı verdi.

Frankfurt oynadığı 27 karşılaşmada 10 galibiyet, 11 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşadı. Haftaya 41 puanla 6. sırada girdi.

WERDER BREMEN SON DURUM

Werder Bremen ligde son haftalarda performans düşüklüğü yaşadı. Oynadığı son 5 karşılaşmada galibiyet alamayan Werder Bremen oynadığı 27 karşılamada 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 13 mağlubiyet aldı.

Sayfa Yükleniyor...