İlk 5'ler belli oldu!

NBA All Star maçında ilk 5'te sahaya çıkacak oyuncular, seyirci oylarıyla belirlendi. Batı'da en çok oyu Kevin Durant, Doğu'da ise Lebron James aldı. Kobe Bryant da sakat olmasına karşın, bir kez daha All Star seçilmeyi başardı.

NTV Spor 24.01.2014 - 11:54
İlk 5'ler belli oldu!

NBA All Star maçında ilk 5'te sahaya çıkacak oyuncular, seyirci oylarıyla belirlendi. Batı konferansı ilk 5'i, Stephen Curry, Kobe Bryant, Kevin Durant, Blake Griffin ve Kevin Love'dan oluştu.

Batı'da en çok oyu Oklahoma City Thunderlı Kevin Durant aldı. Kobe Bryant da, hala ne kadar popüler bir basketbolcu olduğunu, uzun süredir sakat olmasına karşın, kariyerinde 16. kez All Star seçilerek bir kez daha gösterdi.

Sakatlığı nedeniyle All Star maçında oynaması beklenmeyen Bryant, NBA yönetiminde yerine başka bir oyuncuyu ilk 5'e almasını istedi. Dwight Howard ise son gün gelen oylarla ilk 5'teki yerini Kevin Love'a kaptırdı.

Doğu konferansı ilk 5'i ise Kyrie Irving, Dwyane Wade, Carmelo Anthony, Paul George ve Lebron James'ten oluştu. 1.4 milyondan fazla oy alan Lebron James, tüm oyunlar arasında en fazla oy verilen isim oldu.

2014 All Star maçına 16 Şubat'ta New Orleans ev sahipliği yapacak.

Sayfa Yükleniyor...