Heat'in son transferi Howard

Miami'ye katılan son isim, Juwan Howard oldu.

NTV Spor 21.07.2010 - 12:20
Heat'in son transferi Howard

NBA'deki transfer çılgınlığının en kârlı takımı Miami Heat, Dwyane Wade'i kadrosunda tutmakla kalmamış, yapılamaz denileni yaparak, hem Lebron James hem de Chris Bosh'u kadrosuna katmıştı. Başkan Pat Riley, bu süper üçlünün etrafını rol oyuncuları ile tamamlamak için de hiç vakit yitirmedi. Önce Udonis Haslem ile anlaşan Riley, ardından Zydrunas Ilgauskas ve Mike Miller'i kadroya kattı. Riley'nin son hamlesi ise Juwan Howard oldu.

Howard'ı 14 yıl önce 100 milyon dolar karşılığı transfer etme çabası maaş sınırı uygulamasına takılan Riley, kariyerinin son bölümüne giren deneyimli pota altı oyuncusunu, bu kez minimum ücreti ödeyerek kadrosuna kattı.

Geçen sezonu Portland Trail Blazers'ta geçiren Howard, NBA'deki 17. sezonuna hazırlanıyor. Greg Oden ve Joel Pryzbilla'nın yokluğunda 27 kez ilk 5'te sahaya çıkan Howard, 6 sayı ortalaması ile mücadele etmişti.

Howard'ın en büyük hedefi, NBA'deki ilk şampiyonluğunu yaşamak. Zira Howard, uzun soluklu kariyeri boyunca sadece 29 play-off maçına çıkabildi ve sadece 1 kez ilk turu geçme mutluluğu yaşadı.

Juwan Howard'ın kadroya katılması ile Heat'in sözleşmeli oyuncu sayısı 12'ye yükseldi.

Sayfa Yükleniyor...