Chris Paul ayrılmak istiyor

Chris Paul, Hornets'tan ayrılmak istediğini açıkladı.

NTV Spor 23.07.2010 - 17:45
Chris Paul ayrılmak istiyor

NBA'de süper yıldızların takım değiştirmeleri çok sık rastlanan bir durum değil. Ancak 2010 yazında Lebron James, Chrıs Bosh, Amare Stoudemire ve Carlos Boozer gibi yıldızlar artık kariyerlerine farklı formalarda devam etme kararı aldılar.

Anlaşılan o ki, 2010 yazındaki yıldız transferleri bu isimlerle sınırlı kalmayacak. NBA'in en iyi oyun kurucularından biri olarak gösterilen Chris Paul de takımdan ayrılmak istediğini söyledi.

New Orleans Hornets'ın şampiyonluk adayı olmadığını düşünen Paul'ün, bir başka süper yıldızla yan yana oynamak istediği belirtiliyor. 25 yaşındaki oyun kurucunun, gitmek istediği takımlar listesinin başında ise New York Knicks bulunuyor.

Amerikan basınına yansıyan haberlere göre, uzun zamandır Chris Paul'ü takıma katmak isteyen Orlando Magic de, süper yıldızın gidebileceği takımlardan biri. Listede New York ve Orlando'nun arkasında Carmelo Anthony'nin forma giydiği Denver Nuggets ve Portland Trail Blazers yer alıyor.

Yıldız oyuncusunu kaybetmek istemeyen Hornets yönetimi ise bu hafta içinde Chris Paul ile görüşüp, tecrübeli ismi ikna etmenin hesaplarını yapıyor.

Sayfa Yükleniyor...