İşte All-Star'lar

NTV SPOR'da yaşanacak olan 2011 All-Star heyecanı öncesi ilk beşlerin ardından takımların geri kalanı da belli oldu. İki isim All-Star'da yer alma heyecanını ilk kez yaşayacak ve Kevin Garnett üst üst 14'üncü kez bu önemli maçta parkede yer alacak.

NTV Spor 04.02.2011 - 09:49
İşte All-Star'lar

2011 NBA All-Star Maçı'nda karşı karşıya gelecek Batı ve Doğu Konferansı karmalarının kadroları belli oldu. Daha önce halk oylamasıyla seçilen ilk beşlerin ardından, ligdeki 30 takımın antrenörü tarafından seçilen yedişer oyuncu Los Angeles'ta düzenlenecek maçta yer alma hakkı elde ettiler. Buna göre Doğu Konferansı'nda lider Boston Celtics'in dört oyuncusu birden all-star seçilirken, Kevin Garnett üst üste 14. kez all-star unvanına ulaşarak Jerry West, Karl Malone ve Shaquille O'Neal'a ait NBA rekorunu egale etti. Böylelikle 2006 yılındaki Detroit Pistons'ın ardından ilk defa bir takım dört farklı oyuncusunu all-star'a göndermeyi başardı. All-star maçında Boston'ı Rajon Rondo, Ray Allen, Paul Pierce ve Kevin Garnett temsil edecekken, Doğu Karması'nın antrenörlüğünü de Doc Rivers yapacak.

2011 NBA All-Star maçında ilk kez all-star seçilen iki oyuncu bulunuyor. Los Angeles Clippers'ta Blake Griffin ve Oklahoma City Thunder'dan Russell Westbrook, antrenörlerin takdiriyle bu unvana layık görülürken, Griffin 2003 yılında Yao Ming'den bu yana all-star seçilen ilk çaylak oldu. Antrenörlerden iki guard, iki forvet ve bir pivotun yanı sıra, pozisyon gözetmeksizin iki oyuncu daha seçmeleri istenmişti.

Son açıklanan isimlerin ardından 2011 all-star maçında yer alacak kadrolar şöyle oluştu.

DOĞU KARMASI

İlk Beş
Derrick Rose Chicago Bulls
Dwyane Wade Miami Heat
LeBron James Miami Heat
Amare Stoudemire New York Knicks
Dwight Howard Orlando Magic

Yedekler
Ray Allen Boston Celtics
Paul Pierce Boston Celtics
Rajon Rondo Boston Celtics
Kevin Garnett Boston Celtics
Al Horford Atlanta Hawks
Joe Johnson Atlanta Hawks
Chris Bosh Miami Heat

Antrenör: Doc Rivers (Boston Celtics)

BATI KARMASI

İlk Beş
Chris Paul New Orleans Hornets
Kobe Bryant Los Angeles Lakers
Kevin Durant Oklahoma City Thunder
Carmelo Anthony Denver Nuggets
Yao MingINJ Houston Rockets

Yedekler
Tim Duncan San Antonio Spurs
Manu Ginóbili San Antonio Spurs
Pau Gasol Los Angeles Lakers
Blake Griffin Los Angeles Clippers
Dirk Nowitzki Dallas Mavericks
Russell Westbrook Oklahoma City Thunder
Deron Williams Utah Jazz

Antrenör: Gregg Popovich (San Antonio Spurs)

NBA Başkanı David Stern, sakatlığı devam eden Yao Ming'in yerine Batı Karması'na başka bir oyuncuyu davet edecek. 2011 NBA All-Star maçı 21 Şubat Pazartesi sabahı oynanacak.

Sayfa Yükleniyor...