Enes Kanter ilk turda seçilecek mi?

NBA.com'un ana sayfasında Scott howard-cooper imzalı makalede 2011 NBA draftı'nın en yetenekli oyuncularından biri olarak gösterilen Enes Kanter, ilk turda seçilecekler arasında yer aldı.

NTV Spor 30.03.2011 - 18:23
Enes Kanter ilk turda seçilecek mi?

NBA'de draft zamanı yaklaştıkça, milli basketbolcumuz Enes Kanter'e olan ilgi de artıyor. NBA.com'un ana sayfasında Scott howard-cooper imzalı makalede 2011 NBA draftı'nın en yetenekli oyuncularından biri olarak gösterilen Enes Kanter, ilk turda seçilecekler arasında yer aldı.

Enes'ten "Kentucky Üniversitesi'nden önce Los Angeles'ın banliyösünde bir okulda oynayan Enes, daha önce Türkiye'de profesyonel olduğu için kolej basketbolu oynayamadı" ifadeleriyle  bahsedilirken, yıldız basketbolcunun tüm bu tersliklere rağmen ilk beş sırada seçilebileceği yazıldı.

Kanter'in yanı sıra Donatas Montiejunas, Jan Vesely, Jonas Valanciunas ve Nikola Mirotiç de bu sezon ilk turda draft edilmesi beklenen Avrupalı yıldızlar olarak gösterildi.  Scott howard-cooper,  yazısında 2011 nba draftı'nın son yıllardaki en çok yabancı oyuncuyu barındıracak draft olacağını belirtti. Halen Kentucky Üniversitesi'nde çalışmalarını sürdüren Kanter, özellikle Minnesota Timberwolves ve Utah Jazz tarafından yakından takip ediliyor.

Sayfa Yükleniyor...