Chicago Bulls terledi

NBA’de Ömer Aşık’ın formasını giydiği Chicago Bulls, play-off ilk tur birinci maçında Indiana Pacers’ı çok zorlanmasına rağmen 104-99 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti.

NTV Spor 16.04.2011 - 22:50
Chicago Bulls terledi

NBA'de Ömer Aşık'ın formasını giydiği Chicago Bulls, play-off ilk tur birinci maçında seyircisi önünde Indiana Pacers'ı ağırladı.

Play-off'lar boyunca ev sahibi olma avantajını elde eden Chicago Bulls, çok zorlandığı maçta Indiana Pacers'ı son bölümdeki etkili oyunuyla104-99 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti.

Chicago'da MVP'nin en güçlü adayı Derrick Rose 39 sayı – 6 ribaund – 6 asistle geceye damga vuran isim olurken, Luol Deng 18 sayı – 10 ribaund – 2 asistle galibiyette önemli rol oynadı.

Karşılaşmanın büyük bölümünü önde götüren Indiana'da Danny Granger 24 sayı – 6 ribaund – 3 asistle takımının skor yükünü üstlenirken, Tyler Hansbrough da 22 sayı – 4 ribaund ve 2 asistle mücadele etti; ancak bu iki oyuncunun performansı mağlubiyeti engelleyemedi.

Chicago'da 3 dakika süre alan milli basketbolcu Ömer Aşık ise, 1 ribaundla salondan ayrıldı.

Chicago Bulls ile Indiana Pacers arasındaki serinin ikinci maçı da Salı günü saat 04:30'da NBA TV'den canlı yayınlanacak. 

Sayfa Yükleniyor...