Marica'dan iyi haber

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, yeni transfer Ciprian Marica'nın tedavisi için yurt dışına çıktığını ve yıldız oyuncunun ameliyatlık bir durumunun olmadığını söyledi.

NTV Spor 17.09.2014 - 16:07
Marica'dan iyi haber

Bakkal, golcü oyuncunun 2-3 hafta içerisinde takıma katılacağını belirterek, "Diğer oyuncumuz Kaya Tarakçı, belki bizim bile farkına sonradan vardığımız ciddi bir sakatlık geçirdi. Sezon öncesinde 13-14 maçta forma giydi.İyi bir performans yakalamıştı. Ama antrenmanda aldığı darbe sonucu kafasında ciddi bir sorun yaşadı. Şimdi durumu daha iyi. 10-12 gün sonra takımla çalışmalara başlayabilir. Hasan Kabze, 2 haftalık bir aranın ardından takıma döndü. Maça girdikten sonra adalesinde sorun yaşadı. Tedavisine başlanıldı ve aramıza dönmesi 2 haftalık bir süreci bulacak. Alternatifli bir kadro kurmanın avantajını yaşıyorum. Bizim için önemli oyuncuların yokluğunda görev verdiğim oyuncularım da ellerinden geleni yaptılar. Bize bu alternatifli kadro imkanını sunan yönetim kurulumuza bir kez daha teşekkür ediyorum."
     
"TORJE KALİTELİ BİR OYUNCU"
     
Bakkal, bir gazetecinin, Gabriel Torje'nin performansı ile ilgili sorusuna,"Torje kaliteli bir oyuncu. Bunu bilerek transfer ettik. Sakatlıklardan sonra kendine ilk 11'de şans buldu ve bu fırsatı da iyi değerlendirdi. Zaten biz kendisini takım başarısına katkı sağlasın diye transfer ettik. Umarım ilk 2 haftadaki performansını kalan haftalarda da devam ettirir" cevabını verdi.

Sayfa Yükleniyor...