Antalya'da Morais dönemi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Jose Mourinho'nun yardımcısı Manuel Ferreira de Morais ile sözleşme imzaladı.

NTV Spor 06.01.2016 - 13:58
Antalya'da Morais dönemi

Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen törende 1,5 yıllık sözleşmeye imza atan teknik direktör Manuel Ferreira de Morais, hırsı ve dinamiğiyle istediği projeleri gerçekleştirmek için burada olduğunu belirterek, geleceklerinin çok daha iyi olacağını ifade etti.
     
Morais, Türk takımlarıyla her zaman karşılıklı oynama şansı bulduğunu belirterek, "Benfica, Inter, Real Madrid ve Chelsea'deyken Türk takımlarıyla çok karşılaştık. Takip edilen bir lig. Tutkusuyla tanınan bir lig. Ligi iyi biliyorum. Daha önce çalıştığım oyuncular da var burada"  diye konuştu.
     
Antalyaspor'daki bazı oyuncuları tanıdığını bazılarıyla da yeni tanışacağını dile getiren Morais, "Önemli olan Antalyaspor'u daha iyi bir yere getirmek" dedi.
     
Gazetecilerin, takımın sistemine ilişkin soruları üzerine Morais, "Sistemle ilgili bir fikrim var. Sistem, bir maçı kazanmak için gereklidir. Önemli olan sistemi oyun içinde kullanabilmektir. Bu da bir takımın karakterini belirleyen unsurdur. Kaliteli bir takım kurup, oyunu domine etmek ve maç kazanmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

"ANTALYASPOR'U DAHA GÜÇLÜ BİR TAKIM YAPACAĞIZ"   
Morais, hedeflerinin ligde daha yukarılara çıkmak olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:
     
"Kulüp bu yıl 50'nci yılını kutluyor. Geçen yıl Süper Lig'e çıktı. Bu, bize hediye oldu. Bu yılki hediyemiz ise yeni stadımız. Önümüzdeki yıllarda da hepimiz birlik olarak taraftarlarımıza daha önemli ve daha yeni bir şeyi hediye etmeyi amaçlıyoruz. Kim bilir kupada final oynarız ya da başka bir şeyler yaparız. Sahada iyi ve güçlü çalışarak, taraftarların beğeneceği futbolu oynayarak, onların istediği sonuçları almak istiyoruz. Antalyaspor'u daha güçlü bir takım haline getireceğiz."
     
Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer de Morais'in, Mourinho ile birçok kupa kazandığını söyledi.

Morais ile 1,5 yıllığına anlaştıklarını vurgulayan Gencer, "İnşallah ikinci yarıda beklenen Antalyaspor sahada olacak. Yapacağımız transferlerle kaybettiğimiz puanları telafi edeceğiz" dedi.

Sayfa Yükleniyor...