Neptun Meydanı'nda "Arda Turan" sesleri!

Atletico Madrid taraftarları finale yükselmeyi kutladı. Madrid'deki Neptun Meydanı'nda kutlamalar yapan taraftarlar Arda Turan'a özel tezahüratlar yaptılar.

NTV Spor 27.04.2012 - 09:51
Neptun Meydanı'nda "Arda Turan" sesleri!

UEFA Avrupa Ligi'nde Valencia'yı ilk maçtaki 4-2'lik skorun ardından rövanşta da 1-0 yenerek finale kalan Atletico Madrid'in taraftarları, Madrid'deki Neptun Meydanı'nda kutlamalar yaptı.

İki İspanyol takımının mücadele ettiği ve milli futbolcu Arda Turan'ın da forma giydiği Madrid ekibi, deplasmandaki ikinci maçı da kazanarak adını finale yazdırdı.

Atletico Madrid'in elde ettiği başarıların ardından kutlamaların adresi olan kent merkezindeki Neptun Meydanı'nda, Valencia maçının bitiş düdüğüyle birlikte buluşan bir grup taraftar, bu kez kupada finale kalmayı kutladı. Güvenlik görevlileri, olası olaylara karşı tarihi meydan çevresinde önlemler alırken, meydandaki anıt için de özel koruma koridoru kuruldu.

Çeşitli tezahüratlarla takımlarının başarısını kutlayan kırmızı-beyazlı taraftarlar, Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turan'a özel tezahüratlar yaptılar. Coşkulu kutlamalar esnasında herhangi bir olay çıkmadığı bildirildi.

Romanya'nın başkenti Bükreş'te, 9 Mayıs'ta oynanacak final maçında bir diğer İspanyol takımı Athletic Bilbao ile Avrupa Ligi kupasını müzesine götürmek için mücadele edecek Atletico Madrid, tarihinde 6 kez Avrupa Kupası'nda final oynamıştı.

Madrid temsilcisi, son olarak 2010 yılında Hamburg'da oynanan Avrupa Ligi finalinde İngiliz takımı Fulham'ı 2-1 yenerek kupayı kazanmış, daha sonra Monaco'daki Avrupa Süper Kupası'nda da İnter'i 2-0 mağlup etmişti.

Sayfa Yükleniyor...