Ronaldo'nun motivasyonu milli forma!

Bu sezon resmi maçlarda toplam 60 gol atarak kariyer rekorunu kıran Ronaldo, tüm enerjisini Portekiz Milli Takımı'yla EURO 2012'de harcayacağını dile getirdi. Şampiyona öncesi açıklamalarda bulunan Ronaldo, EURO 2012'deki ilk maçlarında Almanya'yı yenmek istediklerini ifade etti.

NTV Spor 23.05.2012 - 13:20
Ronaldo'nun motivasyonu milli forma!
Kaydettiği 46 golle sezonu La Liga'nın en skorer ikinci oyuncusu olarak tamamlayan Cristiano Ronaldo, artık tüm dikkatini Avrupa Futbol Şampiyonası'na çevirdi. EURO 2012'de Hollanda, Almanya ve Danimarka'yla beraber B Grubu'nda mücadele edecek Portekiz'in en önemli hücum kozu, şampiyonada takımını başarıya ulaştırmak için tüm enerjisini ortaya koyacağını dile getirdi: “Önümüzde turnuvaya kadar yaklaşık 2 haftalık bir süre var. Bu süre içerisinde tüm oyuncuların tam olarak hazır hale geleceğini düşünüyorum. Teknik direktörümüz, şampiyonada nasıl bir taktik ve stratejiyle oynayacağımızı bu süre içerisinde belirleyecektir. Öncelikli hedefimiz ilk maçta Almanya'yı mağlup etmek olacak"
 
Avrupa Şampiyonası'nda iyi bir derece almak istediklerini dile getiren Cristiano Ronaldo, kupalara 3 yıl boyunca ambargo koyan Barcelona'nın başarısını önümüzdeki dönemde Real Madrid'in de yakalayabileceğini dile getirdi: “Bunun gerçekleşebileceğini düşünüyorum. Çok iyi bir takımımız var ve bu oyunculara yeni isimlerde katılacaktır. Önümüzdeki sezon, yine aynı başarıyı tekrarlamamamız için hiçbir neden göremiyorum"
 
Daha önce Manchester United'da da lig şampiyonluğu yaşayan Ronaldo, Alex Ferguson ile Jose Mourinho arasında bir karşılaştırma yapmanın doğru olmadığını, iki teknik adamın kendisi için ayrı öneme sahip olduğunu dile getirdi: "Alex Ferguson, benim için bir baba gibi. 18 yaşında Manchester United'a transfer olduğumda bana çok fazla şey öğretti. Jose Mourinho da çok başarılı bir teknik direktör. Ondan daha iyisini dileyemem bile. Bu iki teknik adamla çalışmak, kendimi geliştirebilmem ve yeni şeyler öğrenmeye devam edebilmem adına çok önemli.”

Sayfa Yükleniyor...