Sulemana Tavşanlı Linyitspor'da

Tavşanlı Linyitspor, Orduspor'dan forvet oyuncusu İbrahim Sülemana'yı kadrosuna kattı.

NTV Spor 22.07.2010 - 17:29
Sulemana Tavşanlı Linyitspor'da

Bank Asya 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor, Orduspor'un Ganalı santrforu 23 yaşındaki İbrahim Sülemana ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

TKİ Tavşanlı Linyitspor Genel Kaptanı Murat Eran, geçen sezon devre arasında Gana Premier Ligi takımlarından Heart of Lions'tan Orduspor'a transfer olan 1.90 metre boyundaki santrfor İbrahim Sülemana ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Orduspor'da forma giyerken sakatlanıp ülkesine dönen ve kendileriyle anlaşma imzaladıktan sonra kırmızı siyahlı takımın Kocaeli'nin Kartepe ilçesindeki kampına katılan Sülemana'nın takıma önemli katkı sağlayacağına inandıklarını ifade eden Eran, Bank Asya 1. Lig fikstürüne ilişkin "İlk karşılaşmamızı kendi sahamızda Altay ile oynayacağız. İlk maçın kendi sahamızda olmasının bir avantaj olduğunu düşünüyoruz. Bu maçı kesinlikle almak zorundayız. Takım olarak buna odaklandık. Yeni transferlerimizle eksikliklerimizi tamamlayarak sıkı bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. TKİ Tavşanlı Linyitspor, başarılı çıkışını yeni başarılarla sürdürecek" dedi.

Sayfa Yükleniyor...