Kartalspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, ''Kasımpaşa maçını kazanarak, Elazığspor karşısında aldığımız talihsiz mağlubiyeti unutturmak istiyoruz'' dedi.
Elazığspor'a 1-0 yenildikleri karşılaşmada zorlu hava ve saha şartlarında mücadele ettiklerini belirten Durmuş, ''Elazığspor'un gücünü biliyorduk. Maça olumlu başlayamadık, ilk dakikalarda birkaç pozisyon verdik. Ancak daha sonra takım halinde iyi mücadele etmeye başladık ve bu maçın sonuna kadar devam etti. Buna karşın son dakikada gelen gol bizi çok üzdü. İyi mücadele ettiğimiz için en azından bir puanı hak ettiğimizi düşünüyorum'' diye konuştu.
Besim Durmuş, hafta sonunda Kasımpaşa ile oynayacakları maçın kendileri için önemli olduğunu anlatarak, ''Kasımpaşa maçını kazanarak, Elazığspor karşısında aldığımız talihsiz mağlubiyeti unutturmak istiyoruz. Bu güce sahibiz'' dedi.