1. Lig'de 'Güngöremedi!

TFF 1. Lig'de Güngörenspor, evinde Denizlispor karşısında direnemedi. Bu sonuçla İstanbul temsilcisi resmi vedasını yapmış oldu.

NTV Spor 07.04.2012 - 12:44
1. Lig'de 'Güngöremedi!

TFF 1. Lig'de İstanbul'da oynanan maçta Güngörenspor, Denizlispor'a 3-0 mağlup olarak düşmeyi garantilemiş oldu.

Ev sahibi Güngörenspor'da uzun süredir sakat olan Hakan Albayrak ile genç stoper İbrahim Necipoğlu kadroda yer almazken, konuk Denizlispor'da ise sezonu kapattığı belirtilen Eser Yağmur takımdaki yerini alamadı.

Güngörenspor bu maçta puan kaybetmesi durumunda ligden düşecekti. Konuk Denizlispor'un ise şiddetle puana ihtiyacı vardı. Güngörenspor ile Sakaryaspor artık ligde vedaya hazırlanırken Giresunspor'un direnişi karşısında Denizlispor henüz rahatlayamamıştı ve galibiyete ihtiyacı vardı.

Maça Denizlispor daha iyi başlarken, ev sahibi Güngörenspor ise hızlı oyuncuları Boateng ve soldan da Sinan Ayar ile pozisyon üretmeye çalışıyordu.

Dakikalar 20'yi gösterdiğinde sol kanattan Kenan Şahin ceza sahasına girerken rakibi tarafından düşürüldü ve hakem Mustafa Öğretmenoğlu penaltı noktasını işaret etti. Atışı kullanan tecrübeli futbolcu Emin Aladağ kaleci Egemen Gençalp'in müdahalesine rağmen topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Golden sonra Güngörenspor, Denizlispor kalesine daha fazla giderken konuk ekip de temkinli oyunu tercih ediyordu. İlk yarıda başka gol olmayınca devre 1-0 Denizlispor'un üstünlüğü ile sona ermiş oldu.

İkinci yarıya konuk ekip yine hızlı başladı ve 48. dakikada sağdan Gohou'nun yerden ortasına gelişine sol ayağıyla düzgün vuruş yapan Kenan Şahin skoru 2-0'a getirdi.

60. dakikada Güngörenspor'da ilk değişiklik yapıldı ve Ampong'un yerine Emrah Kol, 61. dakikada da Sinan Ayar'ın yerine de Semih Türe oyuna dahil oldu.

67. dakikada da Denizlispor'da değişiklik yapıldı ve Gohou'nun yerine Haluk Türkeri oyuna girdi.

70. dakikada sağdan gelişen Denizlispor atağında Kenan kaleye çektiği şutu kaleci Egemen sektirince topu önünde bulan sağ bek Furkan skoru 3-0'a getiren golü Güngörenspor ağlarına gönderdi.

76. dakikada ev sahibi Güngörenspor son oyuncu değişikliğini yaptı ve Özgür Ergün'ün yerine forvet oyuncusu Mehmet Şen oyuna girdi.

78. dakikada da Denizlispor ikinci değişikliğini yaptı ve tecrübeli orta saha oyuncusu ilk penaltı golünün sahibi Emin Aladağ'ın yerine Sacko, 83. dakikada da son değişikliği yapan Denizlispor'da ikinci golün sahibi Kenan Şahin'in yerine Huzeyfe Doğan oyuna dahil oldu.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 3-0 Denizlipor'un üstünlüğü ile sona ermiş oldu.

Bu sonuçla Güngörenspor resmen TFF 1. Lig'den düşerken, Denizlispor ise puanını 35'e çıkartmış oldu.

İSTANBUL GÜNGÖRENSPOR: 0 - DENİZLİSPOR: 3
Stat: Mimar Yahya Baş
Hakemler: Mustafa Öğretmenoğlu, Serdar Diyadin, Serkan Çınar
İstanbul Güngörenspor: Egemen, Mustafa, Özgür (Dk. 76 Mehmet Şen), Boateng, Sinan (Dk. 61 Semih), Ampong (Dk. 60 Emrah), Yunus, Seçkin, Pekin, Aidoo, Necdet
Denizlispor: İsmail, Odhiambo, Ragıp, Gohou (Dk. 67 Haluk), Emin (Dk. 78 Sacko), Kenan (Dk. 83 Hüzeyfe), Veli, Güray, Furkan, Fatih, Caner
Goller: Dk. 21 Emin (Penaltıdan), Dk. 48 Kenan, Dk. 70 Furkan (Denizlispor)
Sarı kartlar: Dk. 6 Seçkin, Dk. 21 Yunus, Dk. 85 Mustafa (İstanbul Güngörenspor)

Sayfa Yükleniyor...