Horoz evinde farklı öttü!

Geçen haftayı İstanbul Güngörenspor galibiyetiyle kapatan ve kümede kalma mücadelesi veren Denizlispor, alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Giresunspor kalesine gol yağdırdı.

NTV Spor 15.04.2012 - 15:56
Horoz evinde farklı öttü!

Geçen haftayı İstanbul Güngörenspor galibiyetiyle kapatan ve kümede kalma mücadelesi veren Denizlispor, alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Giresunspor'u konuk etti.

Karşılaşmaya iyi başlayan Denizlispor golü de erken buldu. 11. dakikada Gerard Gohou'nun golü ile öne geçen Denizlispor ikinci golü yine aynı isimle buldu. 25. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Gerard Gohou farkı 2'ye çıkardı:2-0.

Kalan dakiklarda başka gol olmayınca Denizlispor soyunma odasına 2-0 üstün giden taraf oldu.

Ev sahibi Denizlispor ikinci yarıya golle başladı. 48. dakikada Dilaver Güçlü ile farkı 3'e çıkaran Denizlispor, 62. dakikada bu kez kalesinde golü gördü. Cafercan'ın golü ile farkı 2'ye indiren Giresunspor oyunda tempoyu arttırdığı sırada kalesinde dördüncü golü gördü. 66. dakikada penaltı kazanan Denizlispor'da topun başına geçen Emin Aladağ farkı 3'e çıkardı:4-1.

77. dakikada Denizlispor Caner'in kaydettiği golle farkı 4'e çıkardı:5-1.

Denizli'de gol yağmuru 85. dakikaya kadar dinmedi. Karşılaşmda gol perdesini açan Denizlispor son sözüde söyleyen isim oldu. 85. dakikada Hüzeyfe ile 6. golü buldu:6-1.

Altıncı golü bulduktan sonra oyunun kontrolünü iyice eline alan Denizlispor rakibine pozisyon şansı tanımadı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Denizlispor rakibini 6-1 mağlup ederek önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

Bu sonuçla Denizlispor puanını 38'e çıkarırken konuk ekip Giresunspor 29 puanda kaldı.

DENİZLİSPOR: 6 - GİRESUNSPOR: 1
Stat: Atatürk
Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu , Muhittin Gürses , Mustafa İspiroğlu
Denizlispor: İsmail, Ragıp , Gohou  (Dk. 74 Hüzeyfe ), Emin  (Dk. 81 Sacko ), Kenan, Veli, Güray, Furkan, Fatih , Dilaver  (Dk. 70 Odhiambo ), Caner
Giresunspor: Soner, Ömer, Eren, Ali, Banahene (Dk. 65 Posinkovic ), Berkay (Dk. 35 Cafercan ), Murat, Serdar (Dk. 80 Hasan ), Erdem, Volkan, Ersin
Goller: Dk. 11 ve 28 Gohou, Dk. 48 Dilaver, Dk. 66 Emin (penaltıdan), Dk. 77 Osman, Dk. 85 Hüzeyfe (Denizlispor), Dk. 62 Cafercan (Giresunspor)

Sayfa Yükleniyor...